Obavijesti

Sport

Komentari 57

Bjelica: Ručao sam sa ženom i gledao Atalantu - na tabletu...

Bjelica: Ručao sam sa ženom i gledao Atalantu - na tabletu...
1

Nenad Bjelica u nedjelju je izveo obitelj na ručak, no kako su Genoa i Atalanta igrali u 12.30, u restoran je uzeo tablet, spojio se na internet i pratio Dinamova protivnika u srijedu u Ligi prvaka

VIDEO

Iako na Maksimiru ima nekoliko ureda, gdje provodio cijele dane, Nenad Bjelica prvi susret s Atalantom, Dinamovim protivnikom u srijedu u Ligi prvaka, imao je tijekom nedjeljnog ručka u zagrebačkom restoranu.

- Prvo poluvrijeme sam pogledao doma, no drugo na tabletu jer sam bio s obitelji na ručku. Dogovorili smo se ranije za ručak, a ja sam ponio tablet. Sve je bilo odlično, ništa nije prekidalo, slika je bila odlična, prijenos savršen - rekao je Nenad Bjelica.

Pokretanje videa...

Druženje navijača i igrača Dinama prije Atalante 01:48

Ručak je bio ranije dogovoren, no problem je što je susret Genoe i Atalante u nedjelju počeo u 12.30. Svi ostali susreti talijanske lige igrani su poslijepodne. I dok je supruga ručala, Bjelica je gledao Genoa - Atalanta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nije žena ništa zamjerila, ha, ha... Prati me u stopu, velika mi je podrška u svemu što radim i hvala joj na tome.

- Je li ovo prvi put da ste ‘skautirali’ protivnika na ovaj način?

- Jest, nikad nisam ovako, u restoranu, na tabletu, gledao utakmicu. Kažem, prvo poluvrijeme sam gledao doma, a onda smo sjeli u auto i otišli u restoran. Tamo sam ispratio utakmicu do kraja.

'Prijatelju, sreća je što smo na terenu na suprotnim stranama'
'Prijatelju, sreća je što smo na terenu na suprotnim stranama'

- Eto, to je posao trenera Dinama. Čak i kada ste na ručku, nema opuštanja. Ozbiljnost i pristup Nenada Bjelica jedan je od glavnih razloga zašto je Dinamo nakon gotovo pola stoljeća dočekao proljeće u Europi i umalo izbacio Benficu. Naravno, sada slijedi prava, ozbiljna, analiza.

- Bilo je to prvo gledanje utakmice. Do srijede ću je pogledati još nekoliko puta. Evo, baš sam pogledao snimku u miru, zaustavljam detalj po detalj i analiziram svaku situaciju. To radim u miru svog ureda. Ovo je bilo čisto gledanje utakmice - objasnio je Bjelica.

Gojak 'pošarao' pola Zagreba, Dinu Perića već zaboljele noge
Gojak 'pošarao' pola Zagreba, Dinu Perića već zaboljele noge

Atalanta je u tom susretu slavila 2-1, a u posljednjim minutama bila je prava drama. Prvo je Genoa u 91. minuti izjednačila na 1-1, a onda je Zapata u 95. zabio za 2-1

- Atalanta je fizički jaka momčad, strašno opasna prema naprijed... Čuo sam da im se napadač Luis Muriel ozlijedio, pa će vjerojatno prema naprijed igrati Zapata Iličić, Gomez ili Pašalić... To je odličan napad, ali vjerujem da imamo šanse da im pariramo na pravi način - rekao je Bjelica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:31
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu