Obavijesti

Sport

Komentari 4

Majstor Zubac: Double-double! Bogdanović zabio 18 Netsima

Majstor Zubac: Double-double! Bogdanović zabio 18 Netsima
1

Zubac je u svoje 24 minute za Clipperse dao 12 poena te imao 10 skokova, 2 asistencije i 4 blokade. Sjajna partija i double-double. Navijači glasno ističu: na parketu više žele gledati Hrvata

VIDEO

Ivica Zubac - šesti double-double sezone! Bojan Bogdanović 18 poena, Dario Šarić 19 minuta na parketu za Sunse, a Dragan Bender 21 minutu za vodeću NBA momčad, Buckse. To je, telegramski, sinoćnji učinak naših košarkaša preko Atlantika.

Pokretanje videa...

Zubac Clipperse uči hrvatski 01:27

Cleveland je bez Ante Žižića (na listi ozlijeđenih) došao u Los Angeles na noge Kawhiju i Clippersima pa - očekivano teško stradao. Domaći su priču riješili sa 25 razlike.

Zubac je u svoje 24 minute za Clipperse dao 12 poena te imao 10 skokova, 2 asistencije i 4 blokade. Sjajna partija i double-double. Clippersi su puni klasa, a navijači glasno govore da na parketu više žele gledati Hrvata Zubca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nestvarno dobri košarkaš, velemajstor Kawhi Leonard izdominirao je sve u Staples centru sa - 43 poena. U 29 minuta! Lou Williams dodao je 24 i zajedno sa Zubcem to je bio trojac koji je odnio Clipperse do uvjerljivog trijumfa.

Utah Jazz je u Brooklynu riješio Netse Kyrieja Irvinga, a naš 'pistolero' Bojan Bogdanović ovaj je put zabio 18, nešto manje od  sjajnog prosjeka 21 poena po utakmici koji drži ove sezone.

Dragan Bender je igrao 21 minutu u domaćoj pobjedi najbolje momčadi lige, Milwaukee Bucksa, nad jednom od najgorih - New York Knicksima. Bender je skupio 7 skokova, 2 asistencije i 1 blokadu. U jednako toliko vremena u igri MVP Giannis Antetokounmpo stigao je zabiti 37 uz 9 skokova i 4 asistencijom, a utakmica nijedne sekunde nije imala ni najmanju dozu neizvjesnosti.

Dario Šarić i Phoenix poraženi su 110-123 u Atlanti. Šarić: 19 minuta na parketu, 4 poena, 2 skoka, 1 asistencija. Sunsima nije pomoglo ni 39 poena Devina Bookera te 20 poena i 10 skokova Deandrea Aytona jer na drugoj su strani briljirali Trae Young (36p-4s-10a), Kevin Huerter (23-15-8) i John Collins (22p, 10s).

Rezultati:

Atlanta - Phoenix 123-110
Brooklyn - Utah 107-118
Memphis - Houston 121-110
Milwaukee - New York 128-102
Golden State - Dallas 97-124
LA Clippers - Cavaliers 128-103

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi