Sport

Komentari 72

Maksimir će 'gorjeti'! Ostao još sjever, rasprodani zapad i istok

Maksimir će 'gorjeti'! Ostao još sjever, rasprodani zapad i istok

U nešto manje od jednog dana slobodne prodaje karti za otvaranje Lige prvaka na Maksimiru, Dinamo je rasprodao ulaznice za dvije tribine! Još je malo ulaznica ostalo za sjevernu tribinu, Maksimir će 'gorjeti'

Dinamovci će imati veliku podršku na otvaranju Lige prvaka! U Maksimir stiže Atalanta i 35 autobusa njezinih navijača, ali stiže i 30.000 navijača 'modrih'! Ulaznice se grabe velikom brzinom, a rasprodane su istočna i zapadna tribina. Nešto manje nakon dana od puštanja ulaznica u slobodnu prodaju, na raspolaganju su ostale samo one za sjevernu tribinu.

POGLEDAJTE VIDEO

Ulaznice za utakmicu se mogu kupiti i online, pa ako ne želite čekati u redu, možete ih nabaviti i iz vlastitog doma. Samo, budite spremni na borbu s padanjem sustava zbog velike navale.

Cijene ulaznica u pretprodaji (12.9.-17.9.)

Cijene ulaznica na dan utakmice (18.9.)

Prodaja na dan utakmice (18.9.)

Srijeda, 18.9. od 11:00 do 21:45h (do kraja prvog poluvremena)

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Najčitaniji članci