Sport

Komentari 10

Maldini: Dobar je Modrić, ali ne zanima nas u ovom trenutku...

Maldini: Dobar je Modrić, ali ne zanima nas u ovom trenutku...

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić bio je velika meta Milana u ovom prijelaznom roku. Barem su tako nagađali eminentni talijanski mediji, ali od njegovog dolaska na Apenine neće biti ništa

Luka Modrić uopće nije bio tema naših razgovora niti smo oko njegova transfera pregovarali. Rekao sam to i prije, reći ću i sad. Nama trebaju mladi igrači i iskusni uz koje će oni stasati, ispalio je tehnički direktor Milana Paolo Maldini i na taj način odlučio stati na kraj špekulacijama oko dolaska hrvatskog veznjaka u nekoć moćni talijanski klub.

Milan je u ovom prijelaznom roku kupio Francuza Thea Hernandeza (21) i bh. veznjaka Radu Krunića (25).

- Vrhunski igrači su jako skupi. Nama su otišla četiri vezna igrača tako da ćemo morati pojačati taj dio momčadi. No Milanu se nigdje ne žuri. Prijelazni rok traje do 2. rujna, a trenutačno nas zanimaju Veretout i Bennacer. Naravno da bismo željeli najbolje, ali trenutačno dovodimo one koje možemo - priznao je Maldini koji radi sa Zvonom Bobanom na pojačanjima.

Luka Modrić (33) polako ulazi u pozne igračke godine, ali Zinedine Zidane ga i dalje u Realu vidi kao bitan kotačić u igri svoje momčadi. Tržišna vrijednost mu je 20 milijuna eura.

Najčitaniji članci