Obavijesti

Sport

Komentari 0

'Mama me nije pokušavala zaustaviti, ne bi ni uspjela'

'Mama me nije pokušavala zaustaviti, ne bi ni uspjela'
1

Ana Jelušić, najbolja hrvatska skijašica, oporavlja se od iznimno jakoga napada astme između dvije vožnje na Sljemenu. Skijala je unatoč tome...

VIDEO

Bolje je. Nisam još kompletno zdrava, ali bit će bolje. Dva, tri dana na toplom i to je to. Nema drugog lijeka, rekla je Ana Jelušić, najbolja hrvatska skijašica.
Mnogo puta je oduševila svoje obožavatelje, no u nedjelju ih je poprilično i zabrinula. Između dviju vožnji slaloma imala je jak napad astme, ali je odlučila skijati.
- Napad astme je nešto s čime sam se naučila živjeti. Ovo u nedjelju je bila i kombinacija s virozom pa je bila dosta jača od uobićajenih. Obavila sam sve pretrage, dobila sam kapi i lijekove, i to je prevencija do sljedeće utrke - izjavila je Ana, koja će na muškom slalomu nastupiti kao predvozačica.
Njezina mama Adrijana bila je jako zabrinuta.
- Naravno da joj nije bilo drago. Zajedno s doktoricom Desnicom odvela me do medicinskog šatora, gdje sam primila pomoć. Nije joj lako gledati me u tom stanju, ali nije me ni pokušavala odgovoriti od nastupa. Zna da u tome ne bi uspjela - izjavila je 23-godišnja Riječanka.
Nekoliko puta godišnje spremna je na ovakve situacije.
- Dva do tri puta sam spremna na ovakve slučajeve. Naviknula sam se. I svjesna sam da će toga biti još - zaključila je Ana, koja će sljedeći nastup imati 12. siječnja u austrijskom Flachau.


ZA DESET GODINA MOŽDA BUDEM DIREKTORICA UTRKE
Gdje se vidim za 10 godina? Teško da ću još skijati sa 33 godine, ali sve je moguće. Voljela bih ostati u skijanju, u organizacijama utrka, izjavila je naša najbolja skijašica.
Ivana Brkljačić je karijeru atletičarke zamijenila direktoricom mitinga.
- Ne bi bilo loše ići u tom smjeru, haha. No sve je to još dosta daleko, tko zna u kojem smijeru će se sve to razvijati - zaključila je Riječanka koja je nedavno kupila stan na zagrebačkom Jarunu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica