Obavijesti

Sport

Komentari 41

Mamić: S engleskim klubovima razgovaramo o Šimi i Mateu!

Mamić: S engleskim klubovima razgovaramo o Šimi i Mateu!
1

Manchester United, Arsenal i Chelsea su uzeli broj i stoje u redu. 'Topnici' za obojicu nude 15 milijuna eura, a 'vragovi' 18 dok bi Chelsea uzeo samo Vrsaljka

VIDEO

Potvrdilo se ono što se prethodnih dana i nagađalo, braća Mamić otputovala su u London na pregovore s engleskim klubovima oko svoja dva dragulja.

- Da, razgovarat ćemo o Šimi Vrsaljku i Mateu Kovačiću - rekao je za Jutarnji list Zoran Mamić.

Manchester United, Arsenal i Chelsea su uzeli broj i stoje u redu. 'Topnici' za obojicu nude 15 milijuna eura, a 'vragovi' 18. dok bi Chelsea uzeo samo Vrsaljka. 

Vrsaljku (18) je ovo tek druga 'poštena' sezona, ali njegov talent nije ostao nezapažen pa je odavno zapisan u mnogim bilježnicama skauta svih važnijih klubova. Iako na Transfermarktu vrijedi tek 1,5 milijuna eura, nema sumnje kako će ga Mamići utopiti za gore navedene cifre. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U Šiminim igrama u Maksimiru navijači nisu dugo uživali, a još je tužnije što u nešto mu mlađem kolegi, neće uopće. Kovačić je odigrao tek dvije utakmice i odmah dokazao da je izvanserijski talent, postao je najmlađi strijelac Prve HNL. 

Bit će interesantno vidjeti što će na prodaju reći trener Vahid Halilhodžić, koji je prije par dana indikativno dao da znanja, da ga prodaja najboljih igrača može otjerati s klupe.

- U PSG-u su prodali Ronaldinha, ali sam ostao. U Dinamu bi mi ipak bilo lakše otići nego ostati...

Rukavina, Etto i Morales prvi na odlasku, Vaha dovodi Afrikance iz Francuske

Rukavina je otputovao u Španjolsku, ali ne na pregovore s Deportivom već u privatnom aranžmanu, ide na utakmicu Reala i Seville za koju je kupio karte još prije par mjeseci, piše SportPlus. Ante će ipak otići bude li imao bilo kakvu konkretnu ponudu jer se zamjerio treneru Halilhodžiću nakon incidenta s Ademijem. Etto također odlazi, ako dođe ponuda, makar i od 500.000 eura, a Morales je prekrižen davnih dana. Što zbog igre, što zbog ponašanja. 

Što se tiče dolazaka, Vaha želi neke Afrikance koji igraju u Francuskoj. Dobro ih poznaje dok je još bio izbornik Obale Bjelokosti, a traže se pojačanja za Europu, ne za HNL.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska