Obavijesti

Sport

Komentari 342

Mamić: Srce mi je bilo ranjeno kad sam čuo za remi Hajduka

Teško je igrati prvenstva u kojima je, kad ona počnu, Dinamo već prvak, a ovo je još jedno takvo prvenstvo. Evo, rastužio me Hajdukov remi protiv Istre, rekao je Zdravko

VIDEO

Utakmica u Litvi nam je jako važna. Nadam se da će igrači ozbiljno shvatiti Žalgiris i da neće biti iznenađenja. Dinamo ima igrače, ali Dinamo još nema pravu momčad kakvu ti igrači mogu stvoriti, rekao je Zdravko Mamić uoči puta u Litvu.

Pokretanje videa...

Antonio Bevanda/24sata VIDEO

Dinamo je izravnim letom u 9 sati otputovao na uzvratnu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka protiv Žalgirisa. "Modri" su prvu utakmicu pobijedili 2-0.

- Drugo poluvrijeme protiv Žalgirisa je bilo dobro, protiv Belupa je Dinamo jedan dobar dio utakmice bio vrlo dobar. Mislim da ćemo biti sve bolji - dodao je Zdravko Mamić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dinamov izvršni predsjednik potom se okrenuo domaćem prvenstvu. Komentirao je početak HNL-a i Hajdukov kiks protiv Istre (1-1).

- Teško je igrati prvenstva u kojima je, kad ona počnu, Dinamo već prvak, a ovo je još jedno takvo prvenstvo - rekao je Zdravko i dodao:

- Volio bih da se osim Rijeke, koja je izvanredan klub, organizacijski i sportski, u utrku uključi i Hajduk. Ali Hajduk iz dana u dan sve više pada i to me rastužuje. Evo jučer, srce mi je bilo ranjeno kad sam čuo da je Istra odigrala 1-1 protiv Hajduka.

Pletikosa se oprostio gospodski, Eduardo nije

Komentirao je Zdravko i oproštaj Eduarda od reprezentacije.

Rekao sam već kad se Vukojević opraštao , da to nije pravi način. Pa kad sam to rekao za njega, to vrijedi i za Eduardov slučaj, rekao je Zdravko Mamić i dodao:

-  Pletikosa se oprostio gospodski. Bilo bi u redu da svi koji se opraštaju od reprezentacije to prvo kažu savezu. Što se tiče Nike Kovača, on nije upitan. Ima komfornu situaciju i vrijeme za rad ispred sebe. On uopće nije tema.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 342
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska