Obavijesti

Sport

Komentari 195

Mora na razgovor: Mamić zbog dosjea na ispitivanje u DORH?

Mora na razgovor: Mamić zbog dosjea na ispitivanje u DORH?
1

Mamić je izvadio policijski dosje Hrnjaka i Bauera u emisiji 'Nedjeljom u 2'' čitajući kako imaju niz prijava za razbojstva. Zbog posjedovanja dosjea morat će u DORH

VIDEO

Zdravko Mamić dobio je poziv na razgovor u Državnom odvjedništvu, piše T-Portal

DORH je u ponedjeljak ujutro uputio poziv izvršnom predsjedniku Dinama zbog nezakonitog posjedovanja policijskog dosjea te će se u suradnji sa Županijskim odvjetništvom u Zagrebu provesti intenzivna kriminalistička istraga, javlja Media Servis.

>>>Jovanović: Novi zakon o sportu poslat će Mamića i slične u povijest 

Podsjetimo, za vrijeme gostovanja u 'Nedjeljom u 2' Zdravko Mamić u jednom je trenutku emisije izvukao policijski dosje Bad Blue Boysa Danijela Hrnjaka i Thomasa Bauera i začudio voditelja Aleksandra Stankovića koji ga je upitao kako je došao do povjerljivih dokumenata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ovo su policijski dosjei od gospode koja to hara i koja to rade. Razbojništvo, oštećenje, otuđivanje stvari, narušavanje javnog reda i mira. Evo Thomas Bauer - prometna nesreća s materijalnom štetom, remećenje javnog reda i mira, teška krađa s provaljivanjem - iznio je Mamić u svojem izlaganju u nedjeljnoj emisiji.

Mamić nije odgovorio otkud mu ti dokumenti koje ne mogu imati privatne osobe već samo sud i policija te je ponosno pokazivao kako posjeduje te dokumente.

Zbog protuzakonitog posjedovanja policijskih izvješća može očekivati poziv od USKOKA, a Večernji list je neslužbeno doznao da USKOK  zanima jesu li navijački dosjei autentični.

Thomas Bauer u razgovoru za Zagrebanciju je odbacio Mamićeve navode iz dosjea.

- Od gomile laži koje je izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić izjavio jedna se ticala i mene. Navod o tome da sam izveo tešku provalu sa krađom je doslovno kretenarija. Nikada se to nije dogodilo. A prometna nesreća, pa to je bila nasreću benigna nesreća koja se eto nažalost dogodila.

Borovec: Mamića ćemo zvati na razgovor i saznati od kud mu dokumenti

Intenzivno istražujemo cijeli slučaj. Zvat ćemo na razgovor Mamića i pokušati saznati od kud mu dokumenti koje je pokazivao u emisiji, rekao je Krunoslav Borovec iz MUP-a. Dodao je i kako postoji mogućnost da su informacije na neki način iscurile, ali da će se o tome više znati nakon završetka istrage.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 195
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener