Obavijesti

Sport

Komentari 70

'Manchester City je brži, jači, baš moćan... Imali smo i sreće'

'Manchester City je brži, jači, baš moćan... Imali smo i sreće'
1

Raheem Sterling je klasa. Donio je prevagu, rekao nam je Velimir Zajec, igračka i trenerska legenda Dinama o utakmici protiv Manchester Cityja. Imao je i primjedbe na obranu "modrih"

VIDEO

Velimir Zajec (63) bio je među igračkim i trenerskim legendama Dinama koje su nestrpljivo pratile nastup "modrih" u Manchesteru.

Njegovi "modri" bili su u igri za prolazak u četvrtfinale Lige prvaka do posljednjeg kola. Pobijedili su Ajax u Amsterdamu 1-0, što je do danas jedan od najvećih uspjeha maksimirskog kluba u Europi. S Dinamom je završio osam bodova u jednoj sezoni Lige prvaka i završio ispred Porta i Ajaxa.

Pokretanje videa...

00:28

Iako živi na relaciji Atena - Zagreb, i kad je u Grčkoj redovito prati rezultate najvećeg kluba. Zna se da su mu dvije najveće ljubavi Dinamo i Panathinaikos. Uživo je pratio prvu utakmicu protiv Atalante, a u Zagrebu poraz hrvatskog prvaka protiv Cityja.

- Manchester City je brži i jači, a Sterling je klasa. Donio je prevagu - rekao nam je Zajec.

"Građani" su dominirali gotovo čitavu utakmicu, Dinamo se strpljivo branio, ali je onda popustio u 65. minuti kad je Raheem Sterling probio sjajnog Livakovića, koji je ušao u igru samo deset minuta prije.

Pitanje pobjednika riješio je drugi igrač s klupe, mladi Phil Foden (19), koji je na Sterlingovu asistenciju zabio za 2-0 u 95. minuti nakon što Dinamo, u posljednjem napadu na utakmici, nije uspio doći do izjednačenja i senzacionalnog boda.

- Dinamo je igrao previše zonski, trebao se braniti čovjek na čovjeka. Imali smo i dosta sreće. City je jako moćan preko bokova, ima moćna krila, trebalo je duplirati bokove - zaključio je Zajec.

Dinamu sad slijedi dvostruki program protiv Šahtara koji je pobijedio Atalantu u dramatičnoj završnici (2-1). Prvo će "modri" gostovati u Harkovu 22. listopada od 18.55, a onda će 6. studenog dočekati klub Darija Srne na Maksimiru. Atalanta će, pak, dvaput na noge "građanima".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani