Obavijesti

Sport

Komentari 11

Manchester United krenuo po Rakitića! Perišića želi Leicester

Manchester United krenuo po Rakitića! Perišića želi Leicester
1

Raketa bi postao prvi Hrvat u povijesti na Old Traffordu, a odšteta od 50 milijuna funti bila bi uvjerljivi hrvatski rekord. No, Ivanu se i ne odlazi iz Barcelone, ako baš neće morati...

VIDEO

Manchester United pojačao je 'presing' na Ivana Rakitića (31), taj je transfer prešao fazu pukog interesa, tvrdi Mirror.

Raketa je već dugo na meti Uniteda, ali Englezi su prvi put 'nanjušili krv', prvi su put vidjeli da njegova pozicija u Barceloni, prema španjolskim medijima, više nije tako sigurna. Barca bi, naime, po nekim pričama rado pustila Raketu jer na njemu još može dobro zaraditi. A treba malo rasteretiti blagajnu kako bi mogli stići Matthijs de Ligt i Antoine Griezmann.

Champions League Semi Final First Leg - FC Barcelona v Liverpool

Ole Gunnar Solskjaer neće se, dakako, ljutiti, a katalonski list Sport tvrdi da je s Old Trafforda stigao upit: Koliko košta?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Rakitić je u Barcelonu došao iz Seville 2014. i osvojio je četiri naslova prvaka i Ligu prvaka. Ne ide mu se, volio bi - kao i Luka u Realu - završiti karijeru na Nou Campu. I premda Englezi pišu kako bi ga samo značajno poboljšanje ugovora moglo nartjerati na odlazak, bliže je istini da će Ivan otići jedino ako osjeti da ga Barca više ne želi.

Vjeruje se da Barcelona za njega želi 50 milijuna funti, čime bi postao uvjerljivo najveći hrvatski transfer svih vremena. Pretekao bi gotovo dvostruko odštetu koju je Real platio za Kovačića i Modrića.

A opet, lako je moguće da ovo bude samo još jedno ljeto u kojem će se puno naklapati o rekordnom hrvatskom transferu, u kojem će opet u glavnoj ulozi biti Manchester United i u kojem će sve ostati na pričama. Samo što je prethodna dva-tri ljeta junak špekulacija bio Ivan Perišić (30).

Izgleda da on definitivno neće postati prvi Hrvat u Manchester Unitedu. Ali mogla bi mu se ostvariti želja da završi u Premier ligi.

Naime, za njega je zagrizao Leicester City. Talijanski mediji javljaju da će vjerojatno otići iz Intera, čeka se procjena novog trenera Antonija Contea, a nagađa se da bi odšteta mogla biti 35 milijuna eura.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram