Obavijesti

Sport

Komentari 13

Mandžin 'tattoo' za sreću: moć, sreća, obitelj, vjera

Mandžin 'tattoo' za sreću: moć, sreća, obitelj, vjera
6

Moja najbolja utakmica? Ma mogu ja puno bolje, rekao je Mario Mandžukić o svojoj izvedbi protiv Hajduka. Europski klubovi sad neće imati popusta

VIDEO

On mora biti naš Messi, mora se probuditi i biti glavni igrač, govorio je u zimskoj pauzi o Mariju Mandžukiću ondašnji Dinamov trener Marijan Vlak. Dugo je Mandžo bio samozatajan, “birao” utakmice, na derbiju u Splitu u veljači nije mogao ništa, izgledao je nemoćno. Dinamo je pomalo tonuo, s njim i Mario, za kojeg se u kuloarima govorilo da je zbog ponašanja najveći problem u svlačionici. Ćiro ga je prozvao đilkošem ne uspjevši ni sam objasniti što to točno znači.
- Moram porazgovarati s Mandžukićem, on se mora probuditi - rekao je, isto što i Vlak, Kruno Jurčić pri dolasku na Dinamovu klupu. I nikad nije otkrio tajnu, ali u posljednje vrijeme Mandžo igra sjajno. U finalu Kupa bio je klasa za sebe, nitko ga nije mogao zaustaviti. Velika večer, veliki šou.
- Najbolja utakmica? Ne znam, svejednom mi je. Ali mislim da mogu još mnogo bolje.
“Đilkoš” kojeg su mnogi u Dinamu prizivali u srijedu je bio pod povećalom mnogih skauta i predstavnika klubova. Cijena mu je, sad više nema popusta, 10 milijuna eura.
- Sigurno da je zasluga i trenera što je Mandžo proigrao, ali proigrala je cijela momčad pa je i njemu lakše - kaže menadžer Ivan Cvjetković.
Moć, sreća, obitelj, vjera. To, na kineskom, piše na tetovaži na Marijevoj podlaktici. Doista igra moćno, prepun vjere. A i djeluje sretno...

JOŠ DVA CILJA: NAJBOLJI STRIJELAC I REPKA
Prvenstvo i Kup Mandžukić je praktički već osvojio. Mogao bi polako krenuti na odmor. Iako vjerojatno broji posljednje dane u Maksimiru, jer očekuje se da u klub stigne kakva primamljiva ponuda, Mario do kraja sezone može ostvariti još dva pothvata - biti najbolji strijelac lige i prigrabiti mjesto u udarnoj Bilićevoj postavi protiv Ukrajine. Na ljestvici strijelaca dijeli prvo mjesto s Kalinićem i Vručinom, a s obzirom na to da su, osim Olića, reprezentativni napadači u upitnoj formi, Mandžo bi vrlo lako mogao prvi put igrati u prvih 11.

DESETAK INTERESENATA, ČEKAJU PONUDU
Mandžo je, to je neupitno, u vrhu najboljih mladih napadača u Europi. Za Marija je zainteresirano desetak klubova, ali još nijedna konkretna ponuda nije došla u klub. Točno je da je prerastao HNL, ali sve je u rukama Dinama. Mario sigurno neće siliti odlazak, odlučivat će klub, rekao je Mandžukićev menadžer Ivan Cvjetković. Nije otkrio koji se klub najviše “zapalio”. Ali nije tajna da su to HSV, Villarreal, Šahtar...

GOL JE REMEK-DJELO
Cijela je akcija bila sjajna, a završnica još bolja. Mandžo je lagano prebacio istrčaloga golmana Subašića i lopta je doletjela do mreže.

TUKLI SU GA I MORALI VAN
Jurica Buljat udario ga je šakom i zaradio crveni karton, a zbog starta s leđa na njemu sudac je isključio i Linića. Drukčije nisu mogli.

JOŠ DA JE I TO UŠLO
Zabio je još jedan gol, glavom, a pokušao je i škaricama. Pogodio je vanjski dio mreže, ali zaradio je još jedan pljesak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!
ULJEZ NA UTRCI

E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!

Dok je Andreas Mikkelsen 'pičio' hrvatskim cestama, jedan navijač je pokazao stražnjicu u kameru. Neke je nasmijao, nekima je to bilo degutantno, ali kako god, on se uspio pojaviti u domovima diljem svijeta