Obavijesti

Sport

Komentari 29

Mandžo gledao s klupe pobjedu Juvea, Ronaldo lijepo asistirao

Mandžo gledao s klupe pobjedu Juvea, Ronaldo lijepo asistirao
1

Ronaldo je ovu utakmicu također trebao biti na klupi, međutim, zbog crvenog kartona protiv Valencije (koja ga je eliminirala za iduću utakmicu Lige prvaka protiv Young Boysa) Juve ga neće štedjeti u Serie A

VIDEO

Juventus i Napoli očekivano su odradili nešto lakše testove uoči međusobnog susreta u Torinu u subotu.

Aktualni prvaci su bez usluga Marija Mandžukića s 2-0 odradili Bolognu gdje je Max Allegri odmarao niz igrača za spomenuti derbi. Sve je bilo riješeno poslije 16 minuta igre.

Torinski je klub nasrnuo jačim tempom i već u 11. minuti zabio je Paulo Dybala na odbijanac poslije udarca Blaisea Matuidija, a Francuz je za pet minuta pogodio na lijepu asistenciju Cristiana Ronalda.

Ronaldo je ovu utakmicu također trebao biti na klupi, međutim, zbog crvenog kartona protiv Valencije (koja ga je eliminirala za iduću utakmicu Lige prvaka protiv Young Boysa) Juve ga neće štedjeti u Serie A.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Carlo Ancelotti također je malo izmiješao sastav, no Marku Rogu nije pružio priliku da se drugi put zaredom nađe u udarnoj postavi. Parma, koja je iznenadila Inter prije tri kola, na San Paolu ipak nije imala šansu. Napoli je dobio 3-0.

To je bilo jasno poslije četiri minute kada je sjajni Lorenzo Insigne pogodio za vodstvo. Napolijev kapetan u ovom meču asistirao je Poljaku Areku Miliku u 47. za potvrdu pobjede. Isti igrač u 85. zabija svoj drugi gol na utakmici.

Uoči derbija Napoli za Juveom zaostaje tri boda poslije šest kola. Juve je stopostotan.

Roma je konačno nekog pobijedila nakon četiri kola posta. Frosinone, jedna od najslabijih momčadi 'calcija', nije mogao previše pa je završilo 4-0 na Olimpicu. U drugoj minuti Under zabija za vodstvo Rome, a Pastore u 28. te El Shaarawy u 35. donose tri boda 'vučici' uoči rimskog derbija u subotu. Kolarov je u 87. pogodio za konačan rezultat.

U taj derbi s pobjedom ulazi i Lazio. Sat vremena kod Udinesea mreže se nisu tresle, a onda su 'biancocelesti' golovima Acerbija u 61. te Corree u 67. došli do sigurne prednosti. Correi je za 2-0 asistirao naš Milan Badelj koji je odigrao cijeli susret te zaradio i žuti karton.

Ostali rezultati:

Atalanta - Torino 0-0 (Pašalić igrao za Atalantu od 71. minute)

Cagliari - Sampdoria 0-0 (Srna igrao svih 90 minuta za Cagliari, Bradarić ušao u 64.)

Genoa - Chievo 2-0 (Piatek 42', Pandev 54') (Šemper ostao na klupi Chieva)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Bravo, Hrvatska! WRC nam nudi novi ugovor, potpisujemo na još tri godine. Evo, koji su benefiti
VOZAČI ODUŠEVLJENI

Bravo, Hrvatska! WRC nam nudi novi ugovor, potpisujemo na još tri godine. Evo, koji su benefiti

Plus+ Ukupni ekonomski učinci za Republiku Hrvatsku samo od prošle godine procjenjuju se na više od 105 milijuna eura! A utrke bi uživo trebalo pogledati više od 300.000 ljudi