Obavijesti

Sport

Komentari 2

Mandžo, pazi se: Trener Juvea bijesno najavio udaranje igrača

Mandžo, pazi se: Trener Juvea bijesno najavio udaranje igrača
1

Juve je bio osuđen na branjenje, a prema naprijed nisu napravili puno, iako je Allegri gotovo 50 minuta držao sva tri napadača u igri. Letargična igra pojedinaca trenera je toliko razljutila da im je zaprijetio batinama

VIDEO

Mario Pašalić presudio je Juventusu u Dohi te donio Milanu talijanski Superkup čime je postao jedan od junaka velikog pothvata. Prvaci su pali, iako su iz njihovog tabora stizale odlučne izjave kako se taj trofej mora osvojiti. Od toga ništa, 'rossoneri' su slavili na kraju što je posebno razljutilo Juveovog stratega Maxa Allegrija.

Snimljen je kako vidno nervozan maše rukama ispred direktora kluba Marotte i Paraticija, dok Talijani tvrde da su mu pročitali s usana rečenicu: 'Sve ću ih izudarati!'

VIDEO

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ima pravo biti ljut na Mandžu, Higuaina, Dybalu i ostale zvijezde jer nisu pokazali ništa. Milan je bio puno bolji u 120 minuta nogometa.

- I dalje sam jako ljut zbog svega što se dogodilo. Istina je da smo igrali 27 utakmica od početka sezone, ali moramo igrati drugačije. Moramo se braniti kao momčad. Tu mislim na momčad kao cjelinu, ne na defenzivce koji su igrali jako dobro - rekao je Allegri.

Gotovo cijelu utakmicu 'divljao' je uz aut liniju sugerirajući letargičnim veznjacima Khediri, Sturaru potom i Lemini da pomažu u obrani, budući da je Milan konstantno bio opasan preko bokova gdje su izlazili u situacije '2 na 1', pa su Juveovi bekovi Evra i Lichsteiner bili posve pritisnuti.

Juve je bio osuđen na branjenje, a prema naprijed nisu napravili puno, iako je Allegri gotovo 50 minuta držao sva tri napadača u igri.

Dvojica od njih su tragičari, posebno Paulo Dybala. Promašio je zicer u produžecima za 2-1, potom i penal u raspucavanju, baš kao i Mandžo koji je pogodio prečku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića