Obavijesti

Sport

Komentari 0

Mandžukić i Rukavina - Kad Lolek i Bolek zabijaju

Mandžukić i Rukavina - Kad Lolek i Bolek zabijaju
2

On je odličan igrač i odličan momak, kaže Rukavina o Mandžukiću, dok Mandžukić za Rukavinu tvrdi kako je "znao da je odličan"

VIDEO

Antu Rukavinu Slaven Bilić pozvao je u reprezentaciju za utakmicu s Makedonijom samo da osjeti atmosferu. Ozlijedio se Mladen Petrić, na listu je upao Mario Mandžukić. Tih desetak dana u Čatežu nisu se odvajali. Bili su cimeri, zajedno su išli na ručak, na trening... Onda su im i suigrači već počeli tražiti nadimke, a oni su se složili: - Zovite nas Lolek i Bolek - rekli su zajedno uz smiješak. Postali su prijatelji i karijera im je išla sličnim putem. Ozlijedio se Rukavina, ozlijedio se i Mandžukić, obojica su nekoliko tjedana imali nogu u gipsu. Onda je Mandžo došao u Dinamo, Rukavina je već bio u Hajduku, ali nije mogao zabiti. I sad obojica imaju po tri gola u službenim utakmicama za svoje klubove, Mario je zabio po jedan na posljednje tri, Rukavina tri na jednoj utakmici. - Nismo se čuli nekoliko mjeseci. Ante je promijenio broj, a nije mi poslao novi - otkrio je Mandžukić nadajući se da će se Rukavina ipak javiti. - On je odličan momak i odličan igrač. Vežu nas iste uspomene iz tog reprezentativnog debija - dao je Rukavina naslutiti da bi željeni poziv mogao uskoro uslijediti. BLIZANCI JEDNAKE VISINE Ne samo da su isti dan dobili prvi poziv u A reprezentaciju, da su bili cimeri i da su zabili isti broj golova za svoje klubove, već su Mandžukić i Rukavina obojica u horoskopu Blizanci. Rođeni su i iste, 1986. godine, Mario 21. svibnja, Ante 18. lipnja. Ali ni to nije sve. Obojica su visoki 186 centimetara, a da ne budu “pravi blizanci”, razlikuje ih broj na dresu. Ante nosi 21, Mario 17.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu