Obavijesti

Sport

Komentari 109

Mandžukić: Naravno da su me slušali; Niko: Važan njegov gol

Mandžukić: Naravno da su me slušali; Niko: Važan njegov gol
1

Hrvatska reprezentacija mogla je oboriti rekord najviše pobjede u povijesti (7-0) po prilikama, ali Gibraltaru je zabila "tek" četiri. Realizacija mora biti bolja, kaže Kovač

VIDEO

Zadovoljan sam što sam zabio. Šteta samo što nisam zabio onu priliku na početku, krivo mi je odskočila lopta, ali to nije alibi, rekao je Mario Mandžukić.

Mandžo je zabio prvi gol nakon 21. veljače i prvi je put bio kapetan repke koja je pred gotovo 8000 gledatelja svladala Gibraltar u Varaždinu 4-0.

- Jesu li me slušali? Pa naravno da jesu, bila je čast biti kapetan Hrvatske - kazao je centarfor Atlética i okrenuo se petku i Poljudu:

"Bilo je dobro, najvažnije je da se nitko nije ozlijedio, samo smo trebali biti bolji u realizaciji." - Marcelo Brozović

- Talijani će biti dobri onoliko koliko im mi dopustimo - tvrdi Mandžo.

- Gol je gol, nema veze što je zabio iz penala. To će Mandži puno značiti, napunit će ga samopouzdanjem prije Italije - rekao je izbornik Niko Kovač i dodao:

- Volio bih da je realizacija bila malo bolja. Protiv Norveške smo zabili pet golova iz pet udaraca, a ovdje četiri iz njih 20.

Mateo Kovačić zabio je sjajan gol. Petom je lobao golmana. Bio mu je to prvijenac u kockastom dresu.

- Šteta samo što nismo zabili još koji gol. Zakazala je realizacija, i ja sam imao još neke prilike koje sam trebao zabiti. To trebamo popraviti prije Talijana. Spremni smo za tu utakmicu - kazao je Kova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića