Obavijesti

Sport

Komentari 5

Mandžukić: Podrška svima koji rade; Perišić trenira s obitelji

Mandžukić: Podrška svima koji rade; Perišić trenira s obitelji
1

Suosjećam sa svima koje je pogodila aktualna pandemija i želim zaraženima brz oporavak. Nadam se da će se sve uskoro vratiti u normalu, poručio je Mandžukić na Twitteru...

VIDEO

Korona virus zahvatio je cijeli svijet. Nogomet se rijetko gdje igra, a nogometaši i poznate osobe šalju ohrabrujuće poruke preko društvenih mreža u ovim teškim vremenima. Glavni zaključak svega je: Ostanite kod kuće. A to je ono što svi moraju slijediti kako bi se ovaj virus spriječio.

Pokretanje videa...

00:33

Mario Mandžukić do prije nekoliko mjeseci igrao je za talijanski Juventus, a ta država jedna je od najpogođenijih u svijetu. Zaraženo je preko 17.000 ljudi, a hrvatski napadač poslao je poruku svima koji se bore s ovom pandemijom.

- Suosjećam sa svima koje je pogodila aktualna pandemija i želim zaraženima brz oporavak. Velika podrška svim doktorima, medicinskim sestrama i svima koji naporno rade i riskiraju svoje zdravlje za nas. Svim srcem se nadam da će nam se svima život uskoro vratiti u normalu. Do tada, budimo pametni i odgovorni, slijedimo upute nadležnih službi koje su pokazale da znaju što rade. Pazite na sebe i bližnje - poručio je Mandžo.

(SP)QATAR-DOHA-FOOTBALL-AFC CHAMPIONS LEAGUE-GROUP C

Mario trenutačno igra u katarskom Al-Duhailu gdje se, za razliku od Europe, i dalje igra nogomet. Iako je Katar jako blizu Irana gdje je zaraženost na visokom postotku, zasad su izbjegli veće probleme zbog pravovremenog reagiranja i zatvaranja granica.

Mandžukić i dalje igra, ali zato Ivan Perišić treninge odrađuje u svome domu u Münchenu. Bundesliga je, kao i većina prvenstava u Europi, odgođena do početka travnja, a klubovi su do tada obustavili i sve aktivnosti, uključujući i treninge. Bliži se kraj sezone i igrači ga moraju dočekati u punoj snazi pa tako ništa ne prepuštaju slučaju. Klubovi su im poslali planove treninga i prehrane kako bi ostali u formi, a mnogi od njih treninge odrađuju u svojim domovima. 

Perišić je na Instagramu objavio kako vježba u kući, ali nije bio sam. Podrška u vježbanju su mu supruga te kćer i sin koji su vježbali zajedno s njim.

U komentarima su mu se javili nogometaši poput Francka Riberyja, Josipa Iličića, Nalda te Dušana Vlahovića koji je i sam zaražen virusom. 

Korona je žestoko pogodila svijet, a zaraza se širi nevjerojatnom brzinom. Dok je situacija u Kini i Aziji splasnula, žarište virusa preselilo se u Europu, točnije u Italiju gdje je do sad nalazi najviše zaraženih osoba nakon Kine. 

Nadamo se da će ova agonija ubrzo završiti, a do tada: Ostanite kod kuće. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu