Obavijesti

Sport

Komentari 367

James probio bunker Atletica, Raul Garcia šokirao Bernabeu

James probio bunker Atletica, Raul Garcia šokirao Bernabeu
13

Real i Atletico odigrali su prvu utakmicu Superkupa. Završilo je 1-1. Rodriguez je zabio za Real, Garcia za Atletico. Modrić i Mandžukić igrali su do 78. minute...

VIDEO

Real Madrid i Atletico Madrid odigrali su prvu utakmicu španjolskog Superkupa. Na Santiago Bernabeuu završilo je 1-1. Luka Modrić i Mario Mandžukić igrali su do 78. minute utakmice. James Rodriguez probio je dobro postavljenu obranu Atletico Madrida u 81. minuti. No slavu mu je oteo Raul Garcia koji je dvije minute prije kraja zabio za 1-1. Uzvrat je u petak.

Atletico kreće po UFC pravilima

Atletico je krenuo žestoko, s dva žuta kartona u prvih 12 minuta utakmice (Koke, Siqueira). Real je imao loptu u nogama, u jednom trenutku bilo je to preko 70 posto posjeda, ali Atletico je imao bolje šanse. Dvaput je Mario Mandžukić bio u prilici, prvi put je pokušao izvana iznenaditi Ikera Casillasa, a potom je nenadano dobio loptu u šesnaestercu, ali nije uspio lobati golmana Reala.

Ronaldo u Juanfranovom džepu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Saul je imao možda i najbolju šansu Atletica u prvom dijelu. Iskoristio je zbunjenost Ramosa, pobjegao mu, ali nije imao snage u udarcu.

Real je bio dosta blijed u prvom dijelu. Luka Modrić rezerviran, Toni Kroos nedorečen, Juanfran je spremio Ronalda u mali džep...

Ronaldo van, ulazi spasitelj

U drugom poluvremenu Ancelotti vadi Cristiana Ronalda. Na terenu je od prve minute bio James Rodriguez, senzacija sa Svjetskog prvenstva u Brazilu.

Gareth Bale je otvorio drugi dio dobrom šansom, bio je to prvi udarac Reala u okvir gola Atletico Madrida...

Bolje je izgledao Real u drugih 45 minuta. Toni Kroos je 20-ak minuta prije kraja utakmice ostao sam na sedam, osam metara od gola. Ali jako loše je reagirao.

Mandžo isprovocirao Ramosa

Luka Modrić bio je solidan u prvom dijelu, u drugom je bio dosta rezerviran. Ništa bolji nije bio ni Mario Mandžukić. Obojica hrvatskih igrača bolje su izgledali u prvih 45 minuta utakmice na Santiago Bernabeuu.

Real je napadao, Atletico je čekao pogrešku pa prijetio iz kontranapada. Mario Mandžukić je "požutio" nakon sukoba s Ramosom. Hrvatski napadač i Španjolac bili su u zračnom duelu, Mandžo je pao na Ramosa, a ovaj ga je udario u lice s poda. Sudac je obojici pokazao žute kartone.

Hrvati izašli, padaju golovi

Real je konačno zabio gol u 81. minuti utakmice. James Rodriguez spasitelj je Reala. Iskoristio je Kolumbijac gužvu u šesnaestercu gostiju i zabio za 1-0.

Rodriguez je prvi Kolumbijac koji je zabio u dresu Reala u 112-godišnjoj povijesti kluba. Nekoliko minuta prije toga Modrić i Mandžukić u isto su vrijeme zamijenjeni.

No gol Rodrigueza kao da je razbudio Atletico. Žestoko su krenuli igrači Diega Simeonea i to im se isplatilo dvije minute prije kraja utakmice kad je Raul Garcia zabio za 1-1. Sjajno se snašao Garcia nakon kornera i zabio vrijedan gol.

Uzvratna utakmica na Vicente Calderonu je u petak.

Mandžo konačno nije izgubio od Luke

Mandžukić i Modrić do ove utakmice igrali su sedam puta međusobno, uz svih sedam pobjeda Luke. Četiri puta Mandžo je gubio u dresu Zagreba protiv Dinama, u dresu "modrih" izgubio je od Tottenhama za koji je tada Luka igrao. Modrić je još dvaput slavio s Realom dok je Mandžo bio u Bayernu. Sad je Mandžo dočekao da nakon utakmice protiv Luke bude neporažen. Ali nije to dočekao na terenu, kao ni njegov suigrač iz reprezentacije. Obojica su zamijenjeni u 78. minuti.

Superkup, prva utakmica (Santiago Bernabeu):

  • Real Madrid - Atletico Madrid 1-1 (Rodriguez 81 / Garcia 88)
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 367
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener