Obavijesti

Sport

Komentari 3

ManUtd u nedjeljnom derbiju deklasirao Redse

ManUtd u nedjeljnom derbiju deklasirao Redse
2

Manchester United odigrao je besprijekorno na svom Old Traffordu i bez većih problema svladao Liverpool 3-0

VIDEO

Prvu veliku prijetnju složio je domaćin, i to već u 5. minuti. Brazilac Anderson odlično je proigrao Waynea Rooneya, koji se našao oči u oči s vratarom Reinom. S leđa je startao Carragher, kontakta je bilo, ali je Rooney ostao na nogama, a Reina je zaustavio njegov pokušaj. Da je Manchesterov napadač pao, sudac Steve Bennett je mirne duše mogao pokazati jedanaesterac.
Nešto kasnije, Javier Mascherano je zbog oštrog prekršaja dobio žuti karton, a s njegovih usana mogla se pročitati jasna poruka sucu: ''J… se!''. Srećom po njega, sudac nije vidio, ali televizijska kamera je zabilježila. U 34. minuti, domaćin je zasluženo poveo. Rooney je centrirao s lijeve strane, Škrtel iz nepoznatih razloga nije skočio, ali zato jest Wes Brown, koji je ugurao loptu u mrežu pored Reine, koji je loše istrčao.
U završnici prvog poluvremena, Bennet je napokon zbog tko zna kojeg prigovora pokazao crveni karton Mascheranu, koji ga je zaslužio i ranije zbog svog ponašanja. Teško je jedino reći tko je napravio veću pogrešku, Mascherano koji se ponašao kao da želi biti isključen, ili menadžer Liverpola Rafael Benitez, koji nije reagirao i povukao na vrijeme Argentinca iz igre, iako je bilo jasno da mu 'visi' crveni karton.
U nastavku, igralo se praktički na jedan gol, onaj gostujući. Crveni vragovi su redali nove prilike. Ronaldov slobodnjak iz odlične pozicije, pa nova prilika Rooneya, koji je sam ispred Reine pogodio u nogu Liverpoolovog vratara.
A onda, u samo tri minute, Manchester je s dva gola potopio Redse. U 79. minuti, Nani je izveo korner s lijeve strane, a Cristiano Ronaldo je glavom postigao svoj 25. gol u Premiershipu. Dvije minute kasnije, Nani je lijepim udarcem iz kaznenog prostora efektno poentirao i zaokružio priču na Old Traffordu.
Manchester United je napravio veliki posao u utrci za naslov prvaka, a Liverpool sada ima 14 bodova manje od rivala s Old Trafforda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima