Obavijesti

Sport

Komentari 17

Marca: Rakitić je jednako loš i kad ima loptu, užasna partija! Modrić je duša Real Madrida

Marca: Rakitić je jednako loš i kad ima loptu, užasna partija! Modrić je duša Real Madrida

Uvijek kasni te s Papuom Gomezom minira pokušaje Seville da oslabi pritisak suparnika. Jednako je loš i kada ima loptu. On jednostavno ne smije biti prvotimac, piše Marca

VIDEO

Nakon jučerašnje prvenstvene utakmice petog kola La Lige između Real Sociedada i Seville (0-0), španjolski list Marca baš i nije imao riječi hvale za Ivana Rakitića (33).

POGLEDAJTE VIDEO: Ivan Rakitić

Pokretanje videa...

Rakitić 01:30

"Bila je to užasna partija Hrvata, koji je zbog toga nije ni odigrao do kraja. Uvijek kasni te s Papuom Gomezom minira pokušaje Seville da oslabi pritisak suparnika. Jednako je loš i kada ima loptu. On jednostavno ne smije biti prvotimac", piše Marca u tekstu u kojem opisno ocjenjuje igrače. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Ludo poluvrijeme! U 45 minuta 4 penala, zabili su Sučić i Rakitić
Ludo poluvrijeme! U 45 minuta 4 penala, zabili su Sučić i Rakitić

"U izvještaju s utakmice isti izvor se također obrušio na prozvani dvojac Seville: "Trener Lopetegui je vidio da Papu i Rakitić ne mogu podnijeti kada suparnik pritisne Sevillu. Real Sociedad ju je uništio presingom i Sevilla je odahnula tek kada je Rakitić zamijenjen. Već je puno puta dokazano da s njima dvojicom Sevilla ne može igrati", napisali su. 

firo: 09.03.2021 Fuvuball: Soccer: UEFA Champions League Season 2020/21 1/8 Final BVB, Borussia Dortmund - FC Sevilla

Prema SofaScoreu, Rakitić je ocijenjen s 6,4, a najbolji igrač utakmice bio je golman Bono s ocjenom 8.6. Raketa je u 20. minuti susreta bio igrač koji je nakon prekršaja zaradio i prvi žuti karton na utakmici. Sudac Mateu naknadno je vadio kartone za Lamelu,Muñoza, Januzaja i  Rodrígueza.

S druge strane, kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić odigrao je odličnu utakmicu na jučerašnjem gostovanju kod Valencije.

'Kraljevski klub' pobijedio je s 2-1, a golove su zabili Vinicius i Benzema u 86. i 88. minuti.  Modrić je igrao do 67. minute te je za razliku od Rakitića zaradio zadovoljavajuću ocjenu. 

"Pokazao je zašto ostaje duša ove Realove momčadi. Išao je na loptu u svakoj prilici i počinje se vraćati u formu", stoji u opisnoj ocjeni Marce.

Leganes vs Barcelona Soccer to La Liga Spain match 14

Najbolje je ocjene, dakako, dobio dvojac koji se pobrinuo za golove. Oni su u završnici jedan drugome namjestili golove za preokret.

"Zvijezda. Bila je to još jedna odlučna Viniciusova partija, zabio je za izjednačenje prije nego što je asistirao Benzemi za gol odluke", piše Marca o Viniciusu, dok za Francuza napominje da mu je pobjednički gol već šesti u La Ligi ove sezone, čime je pomogao klubu da ostane na vrhu prvenstvene ljestvice.

Sevilla se trenutačno nalazi na šestom mjestu prvenstvene ljestvice s osvojenih osam bodova, a na vrhu je Real Madrid s 13 bodova iz kojeg slijedi Atletico Madrid s dva boda manje.

GETAFE CF v SEVILLA FC. LA LIGA 2021/2022. ROUND 2.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...