Obavijesti

Sport

Komentari 3

Marijan Vlak: Za rezultat su nam potrebni navijači!

Marijan Vlak: Za rezultat su nam potrebni navijači!
1

Dinamo u Međugorju odrađuje pripreme po planu trenera, kojega je prvih nekoliko dana shrvala bolest. No sada je Majo ponovno na nogama...

VIDEO

Svi se nesporazumi moraju zaboraviti, svi moramo stati pod istu zastavu i biti u funkciji kluba, pozvao je Dinamov trener Marijan Vlak navijače na suradnju.
- Ovo je teška sezona i za rezultat će nam trebati pomoć navijača - dodao je Vlak.
Po dolasku u Međugorje napao ga je nekakav virus, prvih nekoliko dana proveo je u krevetu. Treninge su vodili Hrvoje Braović i drugi njegovi suradnici, no šef stručnog stožera ponovno je u akciji. A u nedjelju će u akciji biti i njegovi igrači, u Sinju će gostovati kod drugoligaša Junaka. Neće igrati lakše ozljeđeni Calello, Hrgović i Badelj, te gripozni Tomić. Postava bi trebala izgledati ovako:
Butina - Etto, LOvren, Bišćan, Ibanez - Vrdoljak, Morales, Sammir - Sivonjić (Mandžukić), Tadić , Slepička.
Izgled momčadi u ovoj utakmici mogao bi dati naznake kako će Dinamo igrati na proljeće. Iako sigurnih za mjesto u prvih 11 nema previše...
- Neupitan je jedino kapetan Bišćan, te Mandžukić ukoliko bude igrao onao kako zna i može. Što se golmana tiče, u prednosti je BUtina, on će biti broj jedan - kaže Vlak. Trener 'modrih' je otkrio i da će koristiti dva sustava igre. Prvi je 4-1-4-1, koji se lako pretvara u ofenzivnih 4-3-3, a drugi 4-1-3-2, s dva klasnična napadača.
- Pokažu li se ovi sustavi uspješnima kroz pripreme, tako ćemo igrati i u prvenstvu. No naravno da uvijek možemo dosta miksati i tražiti nova rješenja - objasnio je Marijan Vlak.
Iako im je važno samo što bolje se pripremiti, iz Međugorja se često vidi i Split.
- Imaju odličnu atmosferu i kvalitetnu momčad. Doveli su tri igrača na pozicije gdje su im bila potrebna pojačanja. Vejić je reprezentativac, dokazani igrač, dok se Tomasov i Brkljača tek trebaju dokazati - rekao je Vlak i zaključio:
- Sve u svemu, Hajduk nije bolji od nas. Nimalo!

BARBARIĆ? CARLOS I LOVREN SU U PREDNOSTI
Protjerivanjem Dine Drpića Dinamo više nema zamjenika kapetana Bišćana.
- Ne znam još tko će preuzeti tu ulogu - kaže trener Vlak.
No veći problem od zamjenika kapetana je uloga Bišćanova partnera u središnjici obrane. Kandidati su Lovren i Carlos, a stigla je i konkurencija.
- Drago mi je da se Tomislav Barbarić dogovorio s čelnicima kluba, to je dobar potez. Carlos i Lovren zasad su u prednosti, no sve se to može promijeniti do kraja priprema - poručio je Vlak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica