Obavijesti

Sport

Komentari 0

Marin Čilić na Granollersa, Karlović na Benneteaua

Marin Čilić na Granollersa, Karlović na Benneteaua
1

Prvi put će se ATP turnir u Madridu, umjesto u dvorani krajem godine, igrati na proljeće na zemlji. Tu su tri Hrvata - Čilić, Karlović i Ljubičić

VIDEO

Sljedećeg tjedna započinje jaki ATP turnir zemljane podloge u Madridu (nagradni fond 3.7 milijuna eura), a na kojem će nastupati tri hrvatska tenisača.
Makar se u glavnom dijelu turnira pojavljuje i ime Marija Ančića, on neće zaigrati u Madridu zbog bolesti, te mu nastup i predaja meča Ljubičiću u Indian Wellsu i dalje ostaje posljednji meč na ATP Touru.
Predviđa se da će Ančić prvi put nakon toga zaigrati u Kitzbühelu, turniru uoči Roland Garrosa.
Hrvatski tenis će tako u Madridu (gdje se do ove godine održavao ATP turnir, ali u dvorani, krajem godine) predstavljati Marin Čilić, Ivo Karlović i Ivan Ljubičić.
Potonji još uvijek ne zna ime svog suparnik, budući će u 1. kolu igrati protiv igrača iz kvalifikacija.
Suparnik Marina Čilića (13. nositelj) je domaći tenisač Marcel Granollers, inače 97. sa ATP ljestvice. Igrali su u karijeri dva meča, oba na tvrdoj podlozi. Prošle godine u Parizu je pobijedio Čilić 6-4, 7-6(2), dok je ove godine u Chennaiju Čilić bio bolji 6-4, 6-3.
Karlovićev suparnik je francuski tenisači Julien Benneteua (46. igrač na svijetu). U karijeri su njih dvojica igrali dva puta i rezultata je 1-1. Karlović je bio bolji 2005. u Indian Wellsu 7-6(2), 6-4, a Francuz je uzvratio prošle godine kada je pobijedio u Miamiju 3-6, 6-4, 7-6(2).
Igrali su i dva puta na Challenger turnirima, a oba meča je dobio hrvatski tenisač. Jednom se to zbilo na zemlji: u francuskom Douaiju 2000. godine je bilo 3-6, 6-3, 6-4 za Karlovića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...