Obavijesti

Sport

Komentari 2

Marin i Horkaš glavne zvijezde, Dinamo ide po finale i - Bayern

Marin i Horkaš glavne zvijezde, Dinamo ide po finale i - Bayern

Dinamova ekspedicija u utorak će se zaputiti na polufinale Premier League International Cupa, a Nenad Bjelica ovoga puta neće Igoru Jovićeviću dati puno seniorskih igrača

VIDEO

Dinamovi juniori ispali su u četvrtfinalu juniorske Lige prvaka od Chelseaja, u HNL-u ih do kraja sezone očekuje borba za naslov prvaka s Lokomotivom i Hajdukom, a pred nogometašima Igora Jovićevića na rasporedu je - polufinale Premier League International Cupa. Dinamo će u srijedu gostovati kod Southamptona, a za razliku od dosadašnjih dvoboja ovoga puta "modri" u svom rosteru neće imati seniorskih igrača. Točnije, tu će biti tek Horkaš i Marin.

Podsjetimo, za Dinamo su ove sezone u tom natjecanju nastupale jake snage, u posljednjoj utakmici protiv Tottenhama na travnjaku je bio Damien Kadzior, prije toga ozbiljne su minute dobivali Nikola Moro (po povratku od ozljede), Luka Menalo i Bojan Knežević koji su u međuvremenu napustili Maksimir. A sada će priliku opet dobiti - klinci, Dinamo će na Southampton bez "pomoći seniora".

Nenad Bjelica posljednjih je dana razmišljao koga ustupiti Igoru Jovićeviću, najbliži odlasku na Otok bili su Izet Hajrović i Mario Musa, ali ovaj dvojac još nije spreman za ozbiljnije napore. Dinamo će u Engleskoj biti lišen pomoći i stopera Ćalušića (dobio crveni karton protiv Tottenhama), od "starijih" igrača tu će biti 26-godišnji Tomislav Barišić, te 22-godišnji Gogić (oboje iz Dinama 2).

- Opet će većinu sastava činiti juniori, igrači koji su zaigrali protiv Chelseaja u četvrtfinalu juniorske Lige prvaka. Nama je i u ovom natjecanju bitan rezultat, ali puno važniji nam je razvoj igrača, ti su mladići zaslužili odigrati još jednu ovakvu utakmicu - kaže Igor Jovićević, pa nastavlja:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Od igrača koji su s prvom momčadi s nama će biti Marin i Horkaš, a motivacija ni ovoga puta neće biti problem. Svi su motivirani kada igramo s Chelseajem, Liverpoolom ili Southamptonom, problem dođe kada se "spustimo" u HNL, pa kada dođu utakmice s Interom ili Dugopoljem, tu im je puno teže pronaći motivaciju. A za ovakve utakmice dečkima trener nije ni potreban.

Dinamova ekspedicija u utorak u jutarnjim satima kreće prema Engleskoj, utakmica je na rasporedu u srijedu 10. travnja, a pobjednika u finalu Premier League International Cupa očekuje - Bayern.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram