Obavijesti

Sport

Komentari 47

Maloča je zabio u debiju: Neka zabiju sad i moji bivši suigrači

Maloča je zabio u debiju: Neka zabiju sad i moji bivši suigrači
1

Wolfsburg je poveo u 34. preko Hunta, a Maloča je izjednačio u 80. udarcem glavom nakon ubačaja s desne strane. Bivši igrač Hajduka je u igru ušao u 63.

VIDEO

Bivši kapetan Hajduka Mario Maloča odnedavno je član poljske Lechije, a na pripremnoj utakmici protiv bundesligaša Wolfsburga Maloča je u debiju zabio i svoj prvijenac. 

Wolfsburg je poveo u 34. minuti preko Hunta, a Maloča je izjednačio u 80. minuti udarcem glavom nakon ubačaja iz slobodnog udarca s desne strane. Dodajmo i kako Maloča nije započeo susret već je ušao u 63. minuti. 

'Imao sam tek dva treninga'

- Ušao sam na pola sata. Napravio sam s ekipom tek dva treninga. Zadovoljan sam kako sam odigrao kad sam ušao. U petak počinje prvenstvo. Igramo Protiv Cracovie doma. Nadam se da ćemo počet pobjedom i da ću ja nastaviti igrati i biti zdrav - rekao nam je Maloča nakon sjajnog debija za svoj novi klub, a onda i poželio sreću svom bivšem klubu Hajduku u večerašnjem derbiju: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ja sam zabio, sad je red na mojim bivšim suigračima da večeras zabiju na Maksimiru. Želim im sve najbolje. Čudno mi je gledati na TV, ali sam njihov najveći navijač - poručio je biviši kapetan 'bilih'. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića