Obavijesti

Sport

Komentari 6

Mario Pašalić korak do potpisa za Lazio, Mujana želi Deportivo

Mario Pašalić korak do potpisa za Lazio, Mujana želi Deportivo
1

Mario Pašalić blizu je transfera u Lazio. Mladi veznjak Hajduka na Poljudu bi ostao do kraja sezone. Tonći Mujan je također na odlasku. Na posudbu ga želi Deportivo

VIDEO

Mario Pašalić još je korak bliže ugovoru s Lazijom, a prema zadnjim informacijama Talijani bi ga do kraja sezone ostavili na posudbi u Splitu.

Danas bi se u Rimu trebali sastati predsjednik Hajduka Marin Brbić i sportski direktor Goran Vučević s delegacijom Lazija, koju će predvoditi sportski direktor Igli Tare i trener Edoardo Reja. 

Tema je transfer Marija Pašalića u Lazio, premda su gotovo svi detalji dogovoreni ranije. Boravak Brbića i Vučevića u Milanu nije imao veze s Lazijem, navodno su Brbić i Vučević razmatrali još dvije ponude talijanskih klubova za Pašalića i Mujana.

Ako je vjerovati talijanskim medijima, transfer Pašalića u Lazio kretao bi se oko 2.7 milijuna eura, s bonusima i nešto više, a ono što bi moglo biti presudno u cijeloj priči je ponuda Lazija da Pašalić do kraja sezone ostane na Poljudu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Time bi zadovoljili želju Hajduka da što prije dobije prijeko potreban novac, ali i želju mladog veznjaka, kome se ne žuri u inozemstvo. Naravno, ostaje još pitanje primanja igrača, koje će doći na red tek kad se klubovi dogovore. Često spominjanih 150.000 eura po sezoni zasigurno će se morati povećati. 

No, obzirom na veličinu kluba i ponudu da ostane do ljeta u Hajduku, teško da će Pašalić na kraju odbiti transfer u Lazio. Pogotovo kad pročita izjavu poslovično suzdržanog trenera Edoarda Reje talijanskim medijima.

- Mario je ostavio dobar dojam na mene, radi se o tehnički dobro potkovanom, elegantnom igraču, koji može igrati na više pozicija. Nisam siguran može li se odmah uključiti u rad prve momčadi, ali bit ću sretan ako dođe – kazao je Reja talijanskim kolegama.

Novcem koji malo po malo kapa iz Saudijske Arabije za Anasa Sharbinija i spasonosnom injekcijom iz Rima, Hajduk bi prodisao punim plućima i lakše bi mogao trgovati do kraja prijelaznog roka i bez stresova dočekati ljetni prijelazni rok.

No osim Pašalića, moraju riješiti i pitanje posudbe Mujana, koji ima ponude iz španjolskog drugoligaša Deportiva i talijanskog trećeligaša Pavie, tako da neće u Dugopolje. Tamo bi pak trebao Tomislav Kiš, koji je najavljen na današnjem prvom treningu. 

Blizu transfera u Sivasspor je i Avdija Vršajević, a ostali, uključujući i kapetana Maloču, još uvijek su na čekanju.

Što se tiče ulaznih transfera, uglavnom je riječ o jeftinim prinovama koje će se pokušati nametnuti. U Turskoj se Hajduku priključio centarfor Pahtakora iz Taškenta, Uzbek Temurhaja Abduholikov (22), u omladinski pogon stigao je Armenac Vladimir Babayan (16), a Hajduk pokušava iz Zadra dovesti i lijevog beka Ivana Antona Vasilja (22).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida