Obavijesti

Sport

Komentari 32

Mario Pašalić odlazi u London, na Poljudu je posljednji put...

Mario Pašalić odlazi u London, na Poljudu je posljednji put...
1

'Bili tić' Mario Pašalić danas u 19 sati protiv Osijeka igra posljednju utakmicu pred svojim navijačima. Za dva tjedna Pašalić bi trebao otići na testiranja u London...

VIDEO

Matej Jonjić ove je zime došao iz Hajduka na posudbu u Osijek. Za današnji susret zabranjen mu je nastup. Tako barem tvrde Osječani, a Splićani opovrgavaju.

- Rečeno mi je kako Jonjić ne može igrati i tako će biti. Mi cijeli tjedan pripremamo utakmicu bez njega u momčadi i za mene taj slučaj ne postoji. On na Poljudu neće igrati - kaže trener Osijeka Tomislav Rukavina uoči Hajduka.

A Hajduk je u problemima. Trener Igor Tudor i dalje je suspendiran, igra je sve lošija...

- Otkako nosim Hajdukov dres, ne sjećam se ovakve krize igre i rezultata. I baš zato želimo se pobjedom nad Osijekom oprostiti od naših vjernih navijača - rekao je Mario Maloča.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Od navijača će se oprostiti i Mario Pašalić. Tako barem tvrdi njegov zastupnik Ivica Lončar. Dijete Hajduka, koji je u rujnu prošle godine s dva gola “potopio” Dinamo, od 1. srpnja trebao bi biti na plaći Chelseaja.

Za dva tjedna Pašalić bi trebao otići na testiranja u London, a potom će Jose Mourinho odlučiti kome će ga proslijediti. Stoga su u Hajduku odlučili napuniti tribine i za susret protiv Osijeka moći će se iznimno ući bez ulaznica. Jedini uvjet je da imate člansku iskaznicu Hajduka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića