Obavijesti

Sport

Komentari 0

Mario Pašalić zabija kao na traci: Golovi su mi urođeni

Mario Pašalić zabija kao na traci: Golovi su mi urođeni
1

Veznjak Monaca Mario Pašalić zabio je ove sezone tri puta više golova nego, Ivan Rakitić, Luka Modrić, Mateo Kovačić, Milan Badelj i Marcelo Brozović skupa

VIDEO

Oduševljeni igrom i zalaganjem Marija Pašalića, navijači Hajduka odavno su prepjevali refren uspješnice Borisa Novkovića i skandirali mu: "Dok svira radio - Pašalić Mario". No kako je Pašalić krenuo u tekućoj sezoni, Novkovićev refren lako bi mogao dobiti i novi prepjev: "Dok svira radio - zabija Mario".

Francusko prvenstvo, kvalifikacije za Ligu prvaka, Europska liga, U-21 reprezentacija... Za Marija Pašalića je potpuno svejedno, veznjak Chelseaja na posudbi u Monacu u 23 je nastupa u tekućoj sezoni zabio čak devet golova, dva u Europi, tri u prvenstvu i četiri za U-21 reprezentaciju.

- Sretan sam, što da kažem, ide mi dobro i nadam se da će potrajati - javio se Pašalić nakon pobjedničkog gola Monaca Nantesu i dodao:

- Pobjeda nas je digla na sam vrh ljestvice. PSG je odmakao, ali oni su svijet za sebe, no s ostalima se možemo nositi i boriti za plasman u Ligu prvaka. Bilo je puno odlazaka i dolazaka, tek smo se posložili, trebalo nam je vremena da se upoznamo i uigramo.

Zabijao je Mario lijevom nogom, desnom nogom, glavom, ali ipak, najčešće je 'pospremao otpatke' nakon kornera i slobodnih udaraca.

- To mi je izgleda specijalitet. Imam neki urođeni osjećaj, znam gdje će se lopta odbiti i nastojim biti na pravom mjestu u pravo vrijeme. Za sada mi ide dobro.

Na pravom mjestu bio je već devet puta ove sezone, a mnogi se pitaju kad će ga izbornik Ante Čačić postaviti na 'pravo mjesto' - u A reprezentaciju. Argumenti su neoborivi, zabio je tri puta više golova od svih ostalih hrvatskih reprezentativnih veznjaka iz Liga petice. Mario je u dresu Monaca i U-21 reprezentacije zabio devet golova, Ivan Rakitić dva, Marcelo Brozović jedan, dok se Luka Modrić, Mateo Kovačić i Milan Badelj još uvijek nisu upisali među strijelce u ovoj sezoni.

- Odgovorio sam sto puta na isto pitanje i ne znam što bih više rekao nego da sam tu ako me izbornik treba. Dok me ne pozove, igrat ću za U-21 i, nadam se, nastaviti zabijati - ne da se skromni Pašalić, kojeg je proteklog vikenda u Monacu posjetio skaut Chelseaja Paolo Guerrero.

- Često netko svrati, popričaju s trenerom, sa mnom, odemo na ručak... Drago mi je da me prate, no ne znam kakvi su im planovi. Do ljeta sam u Monacu, a nakon toga ćemo vidjeti.

Odluka pada na ljeto, koje bi morao provesti s reprezentacijom na EP u Francuskoj.

- Nadam se i ja, bilo bi lijepo - nasmijao se i Mario, koji dijeli zabrinutost svih koji su na bilo koji način vezani uz nogomet.

Teroristi prijete, a posebno je napeto u Francuskoj.

- Kod nas u Monacu je mirno, no primjetno je da ima puno više policije. Isto je i u drugim gradovima. To kod ljudi stvara osjećaj sigurnosti, ali i nelagode, nije ugodno saznanje da se takve stvari događaju bilo gdje, a kamoli u tvojoj neposrednoj blizini. Na žalost, moramo živjeti s tim, valjda se tako nešto više nikad i nigdje neće ponoviti - nada se veznjak Monaca, koji ne vjeruje u otkazivanje Europskog prvenstva koje se sljedeće godine igra u Francuskoj:

- Ne vjerujem u tako nešto niti sam čuo da bilo tko o tome razmišlja ili govori.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani