Obavijesti

Sport

Komentari 3

Mario u Areni - 'Prebio’ Stama i nokautirao Ajax

Mario u Areni - 'Prebio’ Stama i nokautirao Ajax
1

Efikasni Mario Mandžukić, lucidni Luka Modrić, čudotvorac Georg Koch i mudri Branko Ivanković najzaslužniji su za Dinamovo čudo

VIDEO

Mario Mandžukić odigrao je u Ajaxovoj Areni utakmicu života. Dinamov napadač bio je nerješiva zagonetka za Ajaxovu obranu. Jaap Stam nije mu ništa mogao, Mandžo ga je “ubio”.
U Dinamo je došao ljetos, iznenada iz Kranjčevićeve kao zamjena za Eduarda. Dosad je ovaj 21-godišnjak rođen u Slavonskom Brodu pokazivao da bi ga mogao dostojno zamijeniti, a golovima, proigravanjima i trkom protiv Ajaxa to je definitivno potvrdio.
- Volim se dokazivati, a ne mislim ovdje stati, ovo siguno nije moj kraj - samouvjereno je izjavio Mandžukić.
Vidjelo se u četvrtak koliko je nedostajao u prvoj utakmici. Razvlačio je Ajaxovu obranu, 120 minuta u trku, nije joj dao disati ni trenutka.
- Mandžukić je mlad igrač, još se razvija, ali na pravom je putu da postane vrhunski centarfor - hvalio ga je trener Ivanković.
Najveći problem s Mandžukićem je njegova narav. Zbog dugog jezika prečesto je dobivao kartone, a zato nije ni igrao u prvoj utakmici u Zagrebu. No takva narav učinila ga je ovakvim igračem, igra bez straha, u igri je “pozitivno drzak”. Nije se prepao ni veličine Ajaxa ni Stama, koji ga je, kako kaže, prebio.

OBITELJ MARIA MANDŽUKIĆA OSTALA BEZ RIJEČI
Presretna sam, Mario je igrao sjajno, prve su riječi Marijeve majke, koja je u svom domu u Slavonskom Brodu gledala Dinamovu veličanstvenu priredbu.
- Stvarno ne želim ništa pričati, reći ću vam samo da sam ostala bez teksta - skromno je odgovorila.
Nekoliko je puta ponovila kako je izuzetno sretna i ponosna te da za ostalo upitamo Marija.
Razumljivo, jer, kako kaže, ovo je ipak velika pobjeda njezina sina, koji će sigurno naći riječi za opisivanje čudesne pobjede.
- Ne želim tu vrstu eksponiranosti, moj sin Mario će vam sve reući, samo ga pitajte. Stvarno ne želim. Uostalom, ne znam što bih rekla, osim da sam presretna. Shvatite me, poručila je simpatična i nasmiješena majka. Moje ime?
- Ha, ha. Mario će vam reći.

MANDŽUKIĆEV GOL ZA 2-0 PRELOMIO UTAKMICU
U 6. minuti prvog produžetka Vukojević prima loptu na 30-ak metara od Ajaxova gola i odmah je prosljeđuje Mikiću na bok. “Super Mika” se sjurio uz aut-liniju i milimetarski preciznim centaršutom pronalazi Mandžukića, koji se “naklonio” na loptu i definitivno presudio Nizozemcima.

BILIĆ NEĆE ZVATI MARIA MANDŽUKIĆA
Odigrao je odlično, prema tome, kako je odigrao, možda bih ga trebao zvati. Pogotovo sad prije Izraela kad imamo problema s napadačima. I nije on za mene iznenađenje, pa zvali smo ga još protiv Makedonije. No zbog onoga što je učinio u mladoj reprezentaciji (bijeg iz kampa nap. a.), neću ga zvati dok se taj slučaj ne riješi, rekao je Slaven Bilić o Mariju Mandžukiću.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe