Obavijesti

Sport

Komentari 2

Martić se plasirala u drugo kolo Wimbledona, čeka je Slovakinja

Martić se plasirala u drugo kolo Wimbledona, čeka je Slovakinja

Bio je to treći međusobni ogled između Rogers, 39. tenisačice svijeta i Martić koja je 80. na WTA ljestvici i druga pobjeda hrvatske tenisačice. U drugom kolu igrat će protiv Kristine Kucove

VIDEO

Najbolja hrvatska tenisačica Petra Martić plasirala se u drugo kolo grand slam turnira Wimbledon nakon što je u utorak u prvom kolu poslije sat i 53 minuta igre pobijedila Amerikanku Shelby Rogers sa 6-2, 7-6(5).

Pokretanje videa...

00:19

U prvom setu Martić je tri puta uzela servis suparnici, a svoj je izgubila jednom. U drugom setu Martić je uzela servis odah na početku i imala je prednost 5-4 ali je onda izgubila vlastiti servis, a Amerikanka je izjednačila. Nakon izjednačenja Rogers je još jednom izgubila svoj servis, kao Martić i set je otišao u tie break u kojem je ipak bolja bila hrvatska tenisačica.

Martić je na kraju slavila iako je napravila deset dvostrukih pogrešaka, od čega šest u drugom setu. Osim toga, servirala je četiri asa, a Rogers tri. No, Amerikanka je napravila čak 32 neprisiljene greške, dok ih je Martić napravila 24.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Tennis: BNP Paribas Open-Day 7

Ovo je treći međusobni ogled između Rogers, 39. tenisačice svijeta i Martić koja je 80. na WTA ljestvici i druga pobjeda hrvatske tenisačice.

U drugom kolu Martić će igrati protiv Kristine Kucove iz Slovačke, 91. tenisačice svijeta, s kojom je do sada igrala tri puta i samo je jednom pobijedila, 2010. godine.

U utorak je meč prvog kola u Wimbledonu trebala igrati i Donna Vekić i to protiv Amerikanke Jessice Pegule, ali je prebačen na srijedu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener