Obavijesti

Sport

Komentari 13

Hrvati 'kidaju' u Rimu: Nakon Martić, prošli Mektić i Pavić

Hrvati 'kidaju' u Rimu: Nakon Martić, prošli Mektić i Pavić

Početak godine nije obećavao, ali Petra je digla formu baš kad je trebalo, uoči Roland Garrosa. Problema s formom, s druge strane, nemaju Mektić i Pavić koji su izborili novo polufinale

VIDEO

Najbolju hrvatsku tenisačicu Petru Martić napokon je krenulo! U četvrtfinalu jakog WTA 1000 turnira u Rimu svladala je Amerikanku Jessicu Pegulu s 7-5, 6-4. 

Pokretanje videa...

00:19

Ponovno Petra nije najbolje ušla u meč, odmah je izgubila svoj servis gem, ali ga je odmah uspjela i vratiti, a potom uzeti i drugi uzastopni 'break'. No, američka se tenisačica ponovno vraća u set 'breakom', da bi obje tenisačice potom držale servis, sve do 5-5 kada je Pegula, u najmanju ruku, servirala za 'tie break'.

WTA Premier 5 - Italian Open

Do njega nije došla jer joj je Martić u tom trenutku oduzela servis, a potom i sigurnim servis gemom došla do prvog seta.

Martić je okrenula Argentinku, Mektić i Pavić nastavili seriju
Martić je okrenula Argentinku, Mektić i Pavić nastavili seriju

Martić je u drugom setu napravila 'break' za 3-2, da bi ga odmah u sljedećem gemu izgubila, no napravila je novi pri rezultatu 4-4 te kao u prvom, odservirala za pobjedu. Za finale će se boriti s boljom iz ogleda Pliskova-Ostapenko

U Madridu nisu uzeli titulu, no zato po nju jure na Mastersu u Rimu. Nikola Mektić i Mate Pavić u četvrtfinalu bili su bolji od francuske kombinacije Mannarino/Paire sa 6-4, 6-2.

ATP 500 - Rotterdam Open

Hrvati su se u prvom setu mučili na servisu, ali su ga na kraju s 'breakom' više i osvojili. U drugom su Mektić i Pavić ponudili tek jednu 'break' loptu, u prvom gemu drugog seta. A kasnije je to bila jednosmjerna priča. Do kraja meča su izgubili tek četiri poena na svojem servisu i uz dva 'breaka' uvjerljivo slavili.

Hrvatskoj kombinaciji ovo je bila 23. pobjeda u 26 mečeva, a ove su godine već osvojili turnire u Rotterdamu, Miamiju i Monte Carlu.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu