Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Martin volio izlaske, a Valent je s Bralićem pričao o curama

Zlatna hrvatska veslačka braća na prvi trening kod bralića došla su 2007. Nekad sam volio izlaziti, sad subotom sjednem i gledam TV. Zaružim dva, tri puta na godinu, ali ne više, kaže Martin Sinković

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1 komentara

Čudesna braća Sinković nakon četiti godine bez poraza i dominacije u svjetskom veslanju prešla su iz dvojca na pariće u dvojac bez kormilara. U manje od godinu dana prilagodbe, braća su već počela skupljati medalje. Osvojila su srebro na Svjetskom prvenstvu u Floridi. Nije loše za početak. VIŠE >>> OVDJE

Martin je volio noćni život, a Valent je s Bralićem pričao o curamaMartin? Volio je izlaziti, previše je jeo... Eh, s njime je bilo puno posla. S Valentom je bilo lako, on je otpočetka bio posvećen veslanju, rekao je trener Nikola Bralić.

Tako je bilo prije 10 godina kad su braća Sinković prvi put došli na trening kod najboljega svjetskoga veslačkog trenera.

- Istina je, volio sam izlaziti, veslanje mi nije bila najvažnije stvar. Međutim, Bralić to nije mogao promijeniti, to sam morao učiniti sam - nasmijao se Martin.

Nije napravio životni zaokret u samo nekoliko mjeseci, trajalo je to i nekoliko godina.

Ništa neobično, Martin je tada imao samo 17.

- Iskreno, ne žalim ni za čim. Mogu reći da sam lijepo živio dok sam bio junior. U prve dvije seniorske godine prošao sam u životu što sam htio i zato sam danas miran. Sada mi je najdraže u subotu navečer sjesti na kauč sa suprugom i gledati TV. Prije sedam ili osam godina bilo mi je teško, ali više ne. Sad godišnje zaružim dva do tri puta - kaže Martin.

Valent s Bralićem nije morao prolaziti tipične adolescentske mušice, osim zbog cura...

- Kad provodite toliko vremena zajedno, počnete pričati o svemu. Pa s njim sam više nego s roditeljima. Razgovarali smo o curama, školi, politici - kaže Valent.

Zna Bralić da treneri često moraju biti i psiholozi.

- U privatni se život inače ne volim miješati, no nekad sam pomogao, nekad odmogao - nasmijao se Bralić za kojeg braća kažu da voli pričati.

- Uh, da samo znate koliko - dobacio je Valent.

Naši partneri pišu
Message