Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
9 komentara

Maserati u garaži: Alessandro Del Piero ostao je bez jurilice

Kako je sponzor australske lige Hyundai, Alex ne smije na 15 kilometara dug put do stadiona luksuznim autom. Na treninge će morati klupskim Hyundaijem

REUTERS/PIXSELL
Foto: REUTERS/PIXSELL
9 komentara

Del Piero me oduševio. Pričao mi je o Hrvatima, a nagovorio sam ga da dođe u Hrvatsku, kaže Kruno Lovrek, novi Del Pierov prijatelj.

Za prvu domaću utakmicu Sydneya protiv Newcastle Jetsa 13. listopada već je prodano 6800 ulaznica. Lani je u ovo vrijeme prodano 300.

- Ovdje je ragbi glavni sport, na stadionima u prosjeku bude oko 15.000 gledatelja, ali sigurno ćemo taj prosjek nadmašiti na našoj prvoj utakmici - rekao je Kruno Lovrek.

Teško da je mogao zamisliti da će kraj karijere dočekati s Alessandrom Del Pierom.

- Uh, sjajan dečko. Na prvom treningu mi je prišao i rekao da zna da u Australiji ima puno Hrvata. Pozvao sam ga da dođe na turnir Četiri kafića u Splitu. Pokušat ću ga nagovoriti - smije se Kruno Lovrek.

Luksuzni Maserati, koji je Del Piero vozio u Torinu, morat će ostaviti u garaži. Na treninge će morati klupskim Hyundaijem. Kako je sponzor lige Hyundai, Alex ne smije na 15 km dug put do stadiona svojim autom, tako da će njegov Maserati ostati  u garaži. Dobio je broj 10, kao u Juventusu, a od prodaje se očekuje nekoliko milijuna dolara.


Naši partneri pišu
Message