Obavijesti

Sport

Komentari 15

Matjaž Kek: Možda je došlo do zasićenja, ali imamo probleme!

Matjaž Kek: Možda je došlo do zasićenja, ali imamo probleme!
1

Problem je u želji igrača, probat ćemo to riješiti komunikacijom, a u ovom trenutku moramo biti sretni s bodom, poručio je trener Rijeke nakon remija s Istrom (3-3)...

VIDEO

Vatromet golova na Rujevici su priredili drugoplasirana Rijeka i deveta momčad 1. HNL, Istra, koji su remizirali 3-3.

- Dinamična i neizvjesna utakmica u kojoj nismo zaslužili više od boda. Reakcije u duelima, odbijenim loptama si ne smiješ dopustiti ni u nižim, mlađim kategorijama ako želiš izgledati kao ozbiljna ekipa. Bili smo nervozni, stizali zaostatak i anulirali nevjerojatne individualne pogreške. Kada smo se vratili, dopustili smo na izjednačenje. Nešto nije u redu i to je sigurno. Nešto u komunikaciji, govoru tijela i ponašanju pojedinaca na terenu to pokazuju - započeo je trener Rijeke Matjaž Kek.

Njegova momčad primila je čak tri komada na Rujevici od Istre pa je slovenski strateg na klupi Rijeke s razlogom bio kritičan prema svojoj zadnjoj liniji. 

- Kod nas je postojala želja kada smo stizali zaostatak. Ponavljam, nešto nije dobro u komunikaciji i ponašanju. Riješit ćemo to, klub će donijeti neke sankcije jer ovo nije dobro, a kada nije dobro moraš napraviti sve kako bi se problem riješio.

Za razliku od Keka, trener Istre Manuel Marquez nakon utakmice imao je razlog za zadovoljstvo. 

- Odigrali smo veliku utakmicu. Dvaput smo vodili, a onda smo se mi našli u zaostatku. Jesam li očekivao više od Rijeke? Iz poštovanja prema klubu i trenerima, ne želim pričati o drugoj momčadi. Međutim, igrali smo s Rijekom, za nas u najboljem trenutku - rekao je Marquez te nastavio: 

- Rijeka ima veliki ofenzivni potencijal, dobro su uigrani. Uostalom, kada zabiješ tri gola, a uzmeš samo bod onda to puno govori o momčadi kao što je Rijeka. No, rastemo iz utakmice u utakmicu i nije lako uigrati momčad u tako kratkom vremenu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba