Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
66 komentara

Mažoretkinje i Krila Oluje: Za Vatrene spektakularan doček

Na zagrebačkom glavnom trgu očekuje se više desetaka tisuća ljudi, a igrače će na aerodromu dočekati mažoretkinje i brojni navijači, nakon čega će otvorenim autobusom na kat krenuti prema Trgu bana Jelačića

World Cup - Semi Final -  Croatia v England
Foto: CHRISTIAN HARTMANN

Pripremit ćemo doček kakav nikad nije viđen, najavio je još prije utakmice polufinala Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba. 
Dakle, bez obzira na ishod finala, hrvatski će reprezentativci prenoćiti u Moskvi i u ponedjeljak, vjerojatno letom oko podneva, krenuti za Zagreb. Nakon utakmice, ceremonije dodjela medalja i pehara te - nadamo se - ludog slavlja! Dakle, doček bi u Zagrebu bio u ponedjeljak, u ranijim poslijepodnevnim satima. Bit će to bez ikakve sumnje doček za pamćenje.     

Na zagrebačkom glavnom trgu očekuje se više desetaka tisuća ljudi, a igrače će na aerodromu dočekati mažoretkinje i brojni navijači, nakon čega će otvorenim autobusom na kat krenuti prema centralnom hrvatskom trgu, javlja Jutarnji.

Pretpostavlja se da će autobus s Vatrenima ići Ulicom Savezne Republike Njemačke, Avenijom Dubrovnik, Avenijom Većeslava Holjevca i Ulicom Hrvatske bratske zajednice do Vukovarske, te Savskom i Ilicom do Trga.

Njihov dolazak na Jelačićev trg očekuje se oko 14.30 sati, a vrlo brzo nakon toga Trg bi trebala preletjeti Krila Oluje, akrobatska grupa Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, no za to još blagoslov mora dati Ministarstvo obrane.

Nastupati bi trebali samo Zaprešić Boysi, a na Trgu će se ispaliti i crveno-bijeli konfeti te će pustiti tisuće balona.

KVIZ: Koliko si dobro pogledao ulazak u FINALE?

Tema: Svjetsko nogometno prvenstvo - Rusija 2018.

Message