Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
66 komentara

Mažoretkinje i Krila Oluje: Za Vatrene spektakularan doček

Na zagrebačkom glavnom trgu očekuje se više desetaka tisuća ljudi, a igrače će na aerodromu dočekati mažoretkinje i brojni navijači, nakon čega će otvorenim autobusom na kat krenuti prema Trgu bana Jelačića

World Cup - Semi Final -  Croatia v England
Foto: CHRISTIAN HARTMANN
66 komentara

Pripremit ćemo doček kakav nikad nije viđen, najavio je još prije utakmice polufinala Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba. 
Dakle, bez obzira na ishod finala, hrvatski će reprezentativci prenoćiti u Moskvi i u ponedjeljak, vjerojatno letom oko podneva, krenuti za Zagreb. Nakon utakmice, ceremonije dodjela medalja i pehara te - nadamo se - ludog slavlja! Dakle, doček bi u Zagrebu bio u ponedjeljak, u ranijim poslijepodnevnim satima. Bit će to bez ikakve sumnje doček za pamćenje.     

Na zagrebačkom glavnom trgu očekuje se više desetaka tisuća ljudi, a igrače će na aerodromu dočekati mažoretkinje i brojni navijači, nakon čega će otvorenim autobusom na kat krenuti prema centralnom hrvatskom trgu, javlja Jutarnji.

Pretpostavlja se da će autobus s Vatrenima ići Ulicom Savezne Republike Njemačke, Avenijom Dubrovnik, Avenijom Većeslava Holjevca i Ulicom Hrvatske bratske zajednice do Vukovarske, te Savskom i Ilicom do Trga.

Njihov dolazak na Jelačićev trg očekuje se oko 14.30 sati, a vrlo brzo nakon toga Trg bi trebala preletjeti Krila Oluje, akrobatska grupa Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, no za to još blagoslov mora dati Ministarstvo obrane.

Nastupati bi trebali samo Zaprešić Boysi, a na Trgu će se ispaliti i crveno-bijeli konfeti te će pustiti tisuće balona.

KVIZ: Koliko si dobro pogledao ulazak u FINALE?

Tema: Svjetsko nogometno prvenstvo - Rusija 2018.

Message