Obavijesti

Sport

Komentari 2

Mbappe srušio Lyon i vratio PSG na vrh francuskog prvenstva

Mbappe srušio Lyon i vratio PSG na vrh francuskog prvenstva

PSG je ovom pobjedom preuzeo vodstvo od Lillea koji je kod kuće izgubio od Nimesa sa 1-2 načinivši još jedan krivi korak u borbi za naslov prvaka. Uz Mbappea su zabili i Pereira i Di Maria

VIDEO

U derbiju 30. kola francuskog nogometnog prvenstva PSG je na gostovanju pobijedio Lyon sa 4-2 preuzevši vodstvo na ljestvici Le Championnata.

Francuski prvak je tako iskoristio kiks Lillea koji je kod kuće izgubio od davljenika Nimesa sa 1-2.

PSG je u Lyonu poveo sa 4-0, a potom se u posljednjih pola sata opustio primivši dva gola za konačnih 4-2.

Za pariški sastav zabili su Kylian Mbappe (15, 52), Danilo Pereira (32) i Angel di Maria (47), dok su strijelci za Lyon bili Islam Slimani (62) i Maxwell Cornet (81).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

PSG je ovom pobjedom preuzeo vodstvo od Lillea koji je kod kuće izgubio od Nimesa sa 1-2 načinivši još jedan krivi korak u borbi za naslov prvaka.

Gosti su poveli u 12. minuti golom Mousse Konea, no osam minuta kasnije Xeka je izjednačio. U posljednjim trenucima prvog dijela Nimes je stigao do nove prednosti, a za 2-1 zabio je Renaud Ripart.

Lille je protiv jednog od glavnih kandidata za ispadanje imao cijelo drugo poluvrijeme izboriti barem za bod, no nije uspio produživši tako krizu u koju je upao. Lille je naime, u zadnjih šest kola upisao samo dvije pobjede ispustivši vrh ljestvice.

Montpellier je pobijedio Bordeaux sa 3-1. Reims je na gostovanju porazio Dijon sa 1-0, dok je Lens kao gost slavio protiv Strasbourga sa 2-1.

Bordeaux je poveo u 29. minuti golom Hwanga Ui-Joa, no domaćin je u nastavku susreta okrenuo rezultat s tri gola, a strijelci su bili Solomon Sambia (36), Gaetan Laborde (58) i Stephy Mavididi (69).

Montpellier je ovom pobjedom produžio niz bez ligaškog poraza na osam kola, dok je Bordeaux upisao četvrti poraz u posljednjih pet kola. Za goste je Toma Bašić igrao do 83. minute.

Brest i Angers su odigrali bez golova, a Mateo Pavlović nije nastupio za goste.

PSG vodi sa 63 boda koliko ima i Lille, no pariški sastav ima bolju razliku pogodaka. Lyon je treći sa 60 bodova, dok je Monaco Nike Kovača četvrti sa 59 bodova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub