Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
10 komentara

McGregor: 'Kučkice...', Khabib: 'Tvoja sramota do kraja života'

'Poštujem Malinaggija, ali on je k'o Nurmagomedov: kučkica. Khabibu sam to rekao u oktogonu, na kraju treće runde naše zadnje borbe. Prestani cmizdriti sucu, kučkice... Stalno se na nešto žalio'

MMA: UFC 229-Nurmagomedov vs McGregor
Foto: Stephen R. Sylvanie
10 komentara

'Lajavi' irski UFC-velemajstor Conor McGregor ne može u ring jer još čeka kaznu Komisije za sport države Nevada zbog tuče koja je izbila u oktogonu i oko njega nakon McGregorovog listopadskog meča i poraza od prvaka Khabiba Nurmagomedova.

Conor: 'Prestani cmizdriti'

Kako ne može bez kamera i pažnje javnosti Irac se u prvi plan gura 'trash-talkom' po društvenim mrežama. Opleo je po svojem potencijalnom sljedećem suparniku u boksačkom ringu, Paulieju Malinaggiju, pa se 'usput' očešao i o Khabiba koji ga je 'ugušio' u borbi za UFC-titulu:

- Poštujem Malinaggija, ali on je k'o Nurmagomedov: kučkica. Khabibu sam to rekao u oktogonu, na kraju treće runde naše zadnje borbe. Prestani cmizdriti sucu, kučkice... Stalno se na nešto žalio. Čak i u četvrtoj rundi kad je na podu bio u apsolutno boljoj poziciji. Pokušao sam mu zabiti prste u Adamovu jabučicu, a on je cvilio i 'plakao' sucu. Jako je puno takvih u svijetu borilačkih sportova - između ostalog je objavio McGregor.

Khabib: 'Vidi sliku, majstore'

Odgovor šampiona bio je vrlo brz, sa puno manje riječi, a daleko više efekta:

'Sa ovom ćeš sramotom živjeti cijeli svoj život, kučk...', napisao je Khabib i Ircu dao nove nadimke: Stroj za tapkanja i McTapkač, podsjećajući ga da je tapkanjem predao meč dok se gušio u Khabibovoj 'bravi'.

Uvrede su dio UFC-folklora, a McGregor je i svjetska klasa u oktogonu i 'mega-lajavac' van kaveza. Što još nekako prolazi kad si pobjednik, ali ispadne ništa više od moljakanja za pažnjom kad te netko poklopi kao njega Nurmagomedov.

 

 

Naši partneri pišu
Message