Obavijesti

Sport

Komentari 9

McGregor napao Cormiera: Piješ na radnom mjestu, kilaža i život su ti katastrofalni, mizerno

McGregor napao Cormiera: Piješ na radnom mjestu, kilaža i život su ti katastrofalni, mizerno

Cormier je debeli užas. Svakog dana u sve je gorem stanju. Pojavljuje se pijan na događajima za medije samo dan prije nego je prenosio moju borbu za komentatorskim stolom, opleo je irski MMA borac po Cormieru

VIDEO

Irski borac Conor McGregor (33) ne prestaje iznenađivati objavama na društvenim mrežama, a ovoga puta okomio se na bivšeg UFC-ovog prvaka poluteške i teške kategorije Daniela Cormiera (42). 

POGLEDAJTE VIDEO: Conor McGregor viski

Pokretanje videa...

Conor McGregor viski 00:17

McGregor je prije mjesec dana drugi put zaredom izgubio od Dustina Poiriera te je završio u bolnici zbog slomljene noge. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Čisti blok (kicka) od strane Dustina Poiriera debeli pijani DC', napisao je McGregor na Twitter profilu uz fotografiju borbe misleći pritom na Cormierovo komentiranje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @fightclub

Naime, Daniel Cormier radi za ESPN te je tvrdio da se radi o blokiranom udarcu. Bivši UFC-ov prvak ubrzo je u sklopu ESPN-ovog podcasta ''DC & RC'' odgovorio na McGregorove optužbe.

- Imamo poseban odjel koji se bavi time (video-analizama), oni mogu provjeriti svaki Conorov kick koji je blokiran. Stoga McGregore, slušaj me prijatelju. Prestani brinuti o meni. Nemoj razmišljati o Danielu Cormieru, o onome što govorim te o načinu na koji se oblačim i izgledam. Nemoj to raditi. Brini se za tipove koji te konstantno razbijaju kad god uđeš u kavez. Ja nisam tip oko kojeg se trebaš brinuti kada su borbe u pitanju. Ja sam završio, umirovljen sam. Živim najbolje razdoblje u životu. Počni brinuti o načinu na koji ćeš pobijediti tipove s kojima se boriš. Makni se s interneta. Ne mrzim tog tipa, no McGregore, povuci se - rekao je Cormier pa nastavio:

- Ne moram biti prijatelj s Conorom McGregorom. Stoga me nije briga što on govori o meni. Ja ću nastaviti sa svojim poslom. Kada zasluži pohvale, dobit će ih, a kada zasluži kritike, biti će kritiziran. Sve kickove koje je bacio dogodili su se u prvoj minuti borbe. Nakon toga uslijedile su četiri minute prebijanja od strane Dustina Poiriera. Ne zaboravimo što se dogodilo u toj borbi - zaključio je Cormier. 

Conor McGregor gubi razum: Napao je Khabibovu djecu
Conor McGregor gubi razum: Napao je Khabibovu djecu

McGregorova je morala biti zadnja što nije previše iznenađujuće pa se ponovo poslužio društvenim mrežama kako bi nastavio verbalni obračun u kojemu nerijetko ne bira riječi. 

"Daniel Cormier je debeli užas. Svakog dana u sve je gorem stanju. Bog ga blagoslovio. Pojavljuje se pijan na događajima za medije samo dan prije nego je prenosio moju borbu za komentatorskim stolom. Pijan daje izjave za medije i pritom je na poslu? Dan prije nego će raditi kao komentator najveće borbe u povijesti?'', napisao je McGregor u prvoj objavi nakon čega su uslijedile još dvije.

''Radi se o prekršaju za dobiti otkaz ako je komentator pod utjecajem alkohola na konferenciji za medije dan prije borbe. Užasno! Saberi se. Podriguješ u mikrofon pred predstavnicima medija. Dan prije velike borbe? Je li ovaj tip ozbiljan? Sramotno", napisao je irski MMA borac, a objave je po običaju izbrisao. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @fightclub

McGregorove optužbe odnosile su se na Cormierovo alkoholizirano stanje nakon natjecanja u ispijanju pive protiv Laure Sanko na dan službenog vaganja prije UFC 264 priredbe. 

''Tvoja situacija s leđima, tvoja kilaža i način života katastrofalni su. I onda se još napiješ na radnom mjestu prije nego ćeš raditi kao komentator na McGregorovom eventu. Mizerno. Čestitke Jonu (Jonesu) na godišnjici nokauta high kickom protiv tebe. Dobro uvijek pobijedi zlo? Nisam bio siguran da si ti zlo. Lažnjaku.'', završio je Irac. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu