Obavijesti

Sport

Komentari 2

McLaren se provukao samo s 15.000 dolara kazne

McLaren se provukao samo s 15.000 dolara kazne
1

McLarenovi mehaničari stavili su na prvom treningu u Brazilu na Hamiltonov bolid sve četiri gume za kišu, što je strogo zabranjeno

VIDEO

Nakon što su mehaničari montirali sve četiri gume za kišu na prvom treningu za VN Brazila, što po FIA-inim pravilima nije dozvoljeno, Lewisu Hamiltonu prijetila je opasnost da ostane bez izborene startne pozicije. Točnije, na startu bi bio pomaknut pet mjesta unatrag. FIA strogo brani montiranje sve četiri gume za kišu na prva dva treninga, a isto što i kod Hamiltona primjetili su i kod Buttona (Honda) i Sata (Super Aguri).
Nakon drugog treninga donešena je odluka da nitko od vozača neće biti kažnjen pomicanjem starne pozicije, već je svaka od momčadi kažnjena novčanom kaznom u iznosu od 15.000 dolara. Tako će Hamilton i dalje ostati u prilici da kao prvi favorit krene u posljednju utrku sezone.
Inače, na "spornom" prvom treningu najbrži je bio Ferrarijev Finac Kimi Raikkonen. Hamilton je imao peto vrijeme, a Fernando Alonso je ostao bez plasmana.
Na drugom treningu Hamilton je osvojio prvo mjesto. Drugo mjesto pripalo je njegovom momčadski kolegi Fernandu Alonsu, treći je bio Brazilac Felipe Massa u Ferrariju, a četvrti njegov klupski kolega, Finac Kimi Raikkoenen.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu