Obavijesti

Sport

Komentari 0

Medo izvukao nove čarolije iz brloga, a jugaši vade - metlu. Jugova decima protiv Mladosti!

Medo izvukao nove čarolije iz brloga, a jugaši vade - metlu. Jugova decima protiv Mladosti!
6

Jug je danas na Savi (10-8), vjerovao tko ili ne, deseti put zaredom pobijedio Mladost u finalu prvenstva Hrvatske! Zadnji put Zagrepčani su dobili 19. svibnja 2018. godine sa 6-5, u drugoj utakmici završne serije sezone 2017./2018.

VIDEO

Dubrovačka metla mogla bi opet na posao! Na "čišćenje" Žabaca! Već za sedam dana kada će Jug Adriatic osiguranje u svom Gružu imati prvu od tri meč-lopte za šestu uzastopnu kantu najboljeg vaterpolskog kluba države. I to treće u nizu s 3-0 u finalnoj seriji protiv Mladosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Mladost predstavila momčad 01:20

Štoviše, Jug je danas na Savi (10-8), vjerovao tko ili ne, deseti put zaredom pobijedio Mladost u finalu prvenstva Hrvatske! Decima! !Zadnji put Zagrepčani su dobili 19. svibnja 2018. godine sa 6-5, u drugoj utakmici završne serije sezone 2017./2018. Doduše, hajde, nisu izgubili formalno prve dvije utakmice lanjske serije, koje su završile remijem, ali jesu nakon izvođenja peteraca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pa koliko god zadnjih godina mladostaši uzimali mjeru i trofej jugašima u Kupu i Regionalnoj ligi, kada se igra na jednu utakmicu, toliko "Gospari" iznova potvrđuju da im u državi, kada se treba dokazati više puta, ravnih i dalje nema. 

Druga utakmica za prvaka Hrvatske u vaterpolu, Mladost - Jug

A gdje je nestala Mladost od završnice druge četvrtine... To će u sljedećih tjedan dana morati detektirati Zoran Bajić misli li vratiti ovo finale još jednom u Zagreb. Kada je Harkov zabio za 4-3 u 12. minuti, Mladost se ugasila na cijelih deset minuta. Jugu više nego dovoljno. Dubrovačku gol-seriju "pumpali" su Papanastasiou iz peterca, Benić projektilom te Fatović i Obradović iz gotovo identične akcije s igračem više. 

Druga utakmica za prvaka Hrvatske u vaterpolu, Mladost - Jug

To je 7-4, u ovakvoj utakmici, prednost kakva se teško dostiže, odnosno ispušta. Recimo, da odlični Popadić nije obranio zicer Vrliću kod 5-7, možda su domaćini i mogli još nešto učiniti, napraviti, od ove utakmice, ali kada majstor Medo Obradović iz svoje radionice, svog brloga, izvukao šraubu s centarske pozicije, pa Garcia iz kontre pogodio za 9-5.... E, tu smo se već okrenuli prema trećoj utakmici i, ne poprave li se Žapci, kraju vaterpolske sezone u Hrvatskoj.

Druga utakmica za prvaka Hrvatske u vaterpolu, Mladost - Jug

Prvenstvo Hrvatske, finale, druga utakmica:

Mladost - Jug AO 8-10 (2-2, 2-2, 1-3, 3-3)

Mladost: Harkov 2, Bušlje 2, Lazić 2, Biljaka 1, Bajić 1

Jug AO: Obradović 3, Papanastasiou 2, Lončar 2, Fatović 1, Benić 1, Garcia 1

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...