Obavijesti

Sport

Komentari 43

Medveščak bez pola momčadi junački pao protiv Red Bulla...

Medveščak bez pola momčadi junački pao protiv Red Bulla...
6

NIJE IŠLO Hokejaši Red Bulla slavili su u Ledenoj 5-2 i poveli 2-1 u četvrtfinalnoj utakmici doigravanja. Medveščaku zbog ozljeda i kazni nisu igrali ključni igrači...

VIDEO

"Medvjedi" bez Kylea Greentreeja i Brandona Bucka nisu uspjeli. Ovaj dvojac za Medveščak je zabio ukupno 49 golova. U trećoj utakmici četvrtfinala doigravanja EBEL lige Red Bull je slavio 5-2 u Ledenoj dvorani.

Red Bull je imao krila. I to kakva. Gosti iz Salzburga nošeni nevjerojatnim sudačkim kriterijem poveli su u seriji (2-1) i sad su u velikoj prednosti. 

Navijači Medveščaka prvi su put od nastupa svog kluba u EBEL ligi bacali stvari na led. Skupilo im se. Dosta im je krađa i to usred njihovog grada. Vidjeli smo svašta. Igrač Red Bulla padne, u padu potrga palicu, pogleda suca, ovaj isključi igrača Medveščaka.

Ono što je bilo isključenje za Medveščakovog igrača, nije bilo za igrače Red Bulla. Minutu i pol prije kraja utakmice "medvjedi" su se vratili, došli su na 2-3, ali Red Bull je do kraja zabio još dva gola i završio utakmicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Četvrtfinale doigravanja:

Medveščak - Red Bull 2-5

Live:

Treća trećina: 1-3

<<< Gotova je utakmica.

<<< Red Bull je zabio za 5-2.

<<< Priča je završena. Red Bull je zabio za 4-2 minutu i pol prije isteka posljednje trećine.

<<< Goooooool! Gašparović je zabio za smanjenje vodstva 2-3! Do kraja utakmice je još osam minuta!

<<< Gol! Red Bull je poveo 3-1. Teško će sad biti "medvjedima" vratiti se u utakmicu. Opet je Medveščak imao igrača manje, a gosti iz Salzburga to su iskoristili.

<<< Počela je posljednja dionica igre. Medveščak mora krenuti po gol. Ako Salzburg dobije u Zagrebu, u velikoj je prednosti i bit će teško "medvjedima" proći u polufinale.

Druga trećina: 1-1

<<< Gotova je druga trećina.

<<< Gol! Austrijanci su poveli! Velika pogreška Medveščaka i Red Bull je to kaznio. Do kraja druge trećine ostalo je pet minuta.

<<< Ponovno prgavi Austrijanci nasrću na našeg golmana. Umalo je došlo do masovne tučnjave. Nevjerojatno, ali sudac je čak isključio i jednog igrača Red Bulla. 

<<< Medveščak je imao sjajnu priliku osam minuta prije kraja druge trećine, ali nije bilo sreće. Dobro igra zagrebačka momčad ako se uzme u obzir podatak da im za ovu utakmicu nema ključnih igrača.

<<< Gooooooool! Jakub Gašparević zabio je za 1-1! Fantastična akcija Medveščaka i gol Gašparevića. "Medvjedi" su ekrpesno izjednačili u drugoj trećini.

<<< Počela je druga dionica igre. Salzburg vodi 1-0.

Prva trećina: 0-1

<<< Kraj prve trećine!

<<< Samo dvije minute prije kraja prve dionice Red Bull je poveo 1-0. Gosti su imali igrača više iz još jedne smiješne situacije. Ono što je isključenje za Medveščak, za Salzburg nije. Pa smo tako vidjeli da igrač Salzburga pada, u padu mu se potrga palica, igrač pogleda suca, sudac isključuje igrača Medveščaka. Nevjerojatno. Strijelac za goste bio je Trattnig.

<<< U tijeku je prva dionica igre u Ledenoj dvorani Doma sportova. Medveščak dočekuje Red Bull u trećoj utakmici četvrtfinalne serije doigravanja. Trenutno je 0-0. Suci su opet imali nekoliko smiješnih odluka u korist gostiju iz Salzburga, ali Medveščak je već navikao na to.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića