Obavijesti

Sport

Komentari 1

Medvjedi velikog srca! Divnom gestom oduševili su najmlađe

Medvjedi velikog srca! Divnom gestom oduševili su najmlađe
8

Cilj je bio prikupiti sredstava i bolnicu opskrbiti dlanovnicima i TV prijemnicima za bolesničke sobe malih junaka kako bi svoje bolničke dane provodili u zabavi

VIDEO

Hokejaši Medveščaka ususret Sv. Nikoli predali su vrijednu donaciju u dlanovnicima i TV prijemnicima onkološkom odjelu dječje bolnice Klaićeva.

Od listopada do prosinca zagrebački 'Medvjedi' zajedno sa svojim partnerima i navijačima prikupljali su prodajom pakova dobrote donacije za tehničko opremanje onkološkog odjela Klaićeve dječje bolnice.

Cilj je bio prikupiti sredstava i bolnicu opskrbiti dlanovnicima i TV prijemnicima za bolesničke sobe malih junaka kako bi svoje bolničke dane provodili u zabavi, prateći nastavu iz svojih bolesničkih postelja i komunicirajući s prijateljima izvan bolnice. Cilj je postignut.

Samo dan prije blagdana Sv. Nikole igrači Medveščaka Tomislav Zanoški, Mike Aviani, Bruno Kegalj, Ivan Janković, Luka Jarčov i Vilim Rosandić posjetili su dječji onkološki odjel zagrebačke Klinike za dječje bolesti Klaićeve bolnice i u društvu dobrotvora i navijača Medveščaka Pave Šukana, koji je i pokrenuo ovu veliku akciju, te liječnicima i štićenicima bolnice predali ovu vrijednu donaciju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kada biste me pitali da vam usporedim ljepotu sretnog dječjeg osmjeha s nekim od svojih najdražih sportskih uspjeha ne bih to mogao jer nema veće radosti, iskrenosti i ljepote od osmijeha sretnog djeteta. Drago mi je da smo zajedno sa svojim navijačima uspjeli ovoj djeci i njihovim roditeljima koji provode dane zatvoreni u bolnici barem na trenutak vratiti osmijeh na lice i ove teške dane učiniti barem malo ljepšima, - izjavio je napadač Medveščaka i miljenik navijača Tomislav Zanoški u ime cijelog tima. 

- Hodajući prema ovamo razmišljao sam o protekla dva mjeseca u kojima smo prikupljali donacije i srce mi je bilo veće od ove bolničke zgrade. Nema riječi kojom bih opisao ovaj trenutak sada i svoju sreću, dok gledam ova mala bića kojima smo nadam se barem malo uljepšali život. Ponosim se na sve koji su uspjeli izdvojiti svoje donacije i osigurali da ovaj projekt uspije. Da nismo bili zajedno i da s nama nisu bili naši Medvjedi velikog srca ovoga danas ne bi bilo i to je dokaz zajedništva koje vlada u Medveščaku, kako na ledu tako i izvan njega -  izjavio je vidno uzbuđen i sretan Pavo Šukan.

Kako akcija prikupljanja donacija prodajom bijelih pakova dobrote traje još i kroz prosinac, a budući je cilj za Klaićevu dječju bolnicu ispunjen, Medvjedi i predstavnici Klaićeve bolnice dogovorili su se da se naknadno prikupljene donacije preusmjere na pomoć bolnici u ličkom Otočcu.

'Medvjedi' će tako nastaviti s akcijom "HOKEJ PROTIV RAKA" te TV prijemnicima opremiti bolesničke sobe i čekaonicu u maloj ali za lokalno stanovništvo vrlo važnoj bolnici u Otočcu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener