Obavijesti

Sport

Komentari 0

Mektić i Pavić bolji od Dodiga

Mektić i Pavić bolji od Dodiga

U ovoj skupini ranije su trenutačno najbolje rangirani svjetski teniski par Nizozemac Wesley Koolhof i Britanac Neal Skupski startali pobjedom 6-7 (3), 6-4, 10-5 protiv Australaca Thanasisa Kokkinakisa i Nicka Kyrgiosa

VIDEO

U dvoboju 1. kola Zelene skupine ATP Finala parova u Torinu Nikola Mektić i Mate Pavić su svladali Ivana Dodiga i Amerikanca Austina Krajiceka s 6-4, 4-6, 10-7 za 94 minute igre.

Već drugu godinu zaredom u jednom dvoboju ATP finala parova na terenu su se nalazila istodobno čak trojica Hrvata.

Prvi set su dobili Mektić i Pavić zahvaljujući "breaku" u sedmom gemu, a Dodig i Krajicek su uzvratili u drugom setu oduzimanjem servisa već u drugom gemu.

Treći set je počeo vodstvom Mate i Nikole od 3-0, pa Ivan i Austin preokreću i vode s 6-4, da bi dokraja dobili samo jedan poen, pa su se olimpijski prvaci osvetili Dodigu za lanjski poraz u ATP finalu, kada je Ivan bio u paru s Polašekom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mektić i Pavić, koji su ove godine zajedno osvojili pet naslova, drugu sezonu zaredom nastupaju  na završnom turniru osam najboljih parova. Mektić i Pavić osvojili su svoju prvu krunu u 2022. u svibnju, kada su podigli svoj četvrti trofej ATP Masters 1000 u Rimu, prije nego što su osvojili turnir na zemljanoj podlozi u Ženevi i naslove na travi u Queen's Clubu i Eastbourneu, te na tvrdoj podlozi u Astani. Olimpijski prvaci su lani debitirali na Nitto ATP Finalsu, izgubivši u polufinalu od Rajeeva Rama i Joea Salisburyja. Mektiću, koji je s Wesleyjem Koolhofom osvojio ATP Finale 2020. godine, nastupia četvrti put u finalu sezone, a Pavić po peti put. 
Dodig i Krajicek prvi put su se udružili u travnju u Beogradu prije nego što su trijumfirali u Lyonu, a zatim su se plasirali u finale  Roland Garrosa. Dodig je imao svoj osmi nastup u finalu sezone sa svojim četvrtim različitim partnerom, a Krajicek debitira. 

U ovoj skupini ranije su trenutačno najbolje rangirani svjetski teniski par Nizozemac Wesley Koolhof i Britanac Neal Skupski startali pobjedom 6-7 (3), 6-4, 10-5 protiv Australaca Thanasisa Kokkinakisa i Nicka Kyrgiosa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka