Obavijesti

Sport

Komentari 54

Mercato Dinamovih dragulja: Olmo u Bayer, Gojak u Betis?

Mercato Dinamovih dragulja: Olmo u Bayer, Gojak u Betis?
1

Španjolac je odabrao Njemačku, a Bosanac Španjolsku. Tiražni madridski AS piše kako Olmo neće u Dortmund nego u Leverkusen, a tvrde i da je Gojak na Betisovom radaru

VIDEO

Još subotnje Euro-kvalifikacije s Walesom u Osijeku i onda, do početka HNL-a, sav fokus ide na ljetni prijelazni rok i U-21 reprezentaciju Nenada Gračana.

Dani ide kod Jedvaja

Dinamov dragulj i najbolji igrač Prve HNL, Dani Olmo (21) u oba je fokusa. Sa mladom španjolskom repkom igrat će na U-21 Europskom prvenstvu, a ovo je ljeto u kojem će za vagon eura i otići u neku od Liga petica.

Tiražni madridski As tvrdi kako je sjajni fantazista iz Barcine škole već odabrao. Olmo neće, kako se nagađalo, u Borussiju Dortmund nego u - Bayer iz Leverkusena.

Poslije fenomenalnih pet maksimirskih godina Olmo će Dinamu, piše AS, donijeti 25.000.000 € odštete (ima ugovor s Dinamom do ljeta 2021.), a odabirom Leverkusena umjesto neće izgubiti ništa. Štoviše...

I Bayer je izborio Ligu prvaka za sljedeću sezonu (2018/19-u završili su četvrti, sa tri boda više od Mönchengladbacha), a Leverkusen je nogometna sredina poznata po lakom davanju šansi mladim igračima, dakle: idealna za 21-godišnjeg Olma kojeg će na BayAreni dočekati dvije godine stariji Tin Jedvaj.

Amer: Betis ili Bundesliga

Isti madridski list iz svojih sevillskih izvora prenosi informaciju kako bi jednog drugog Dinamovog mladog igrača od Bundeslige mogao odvratiti - Betis.

'Verdiblancos' su odigrali sezonu ispod svih očekivanja, završili Primeru tek na desetom mjestu i idu na podmlađivanje momčadi, a u žestokom im je fokusu, piše As, Dinamov BiH-reprezentativac Amer Gojak.

Za Gojaka su zanimanje pokazali Schalke 04 i Werder te francuski Lille, u četiri i pol maksimirske godine (u Dinamo je došao sa 18) svojim je igrama potvrdio nadarenost zbog koje su ga Modri doveli iz sarajevskog Olimpika.

Koprivnica: Dinamo protiv Slaven Belupa u nadi osvajanja naslova prvaka HNL

Gojak (22) je zaslužio poziv Roberta Prosinečkog u A reprezentaciju za Euro-kvalifikacijske utakmice sa Finskom i Italijom, a Dinamo je izvjesio cijenu od 15.000.000 € (ugovor ga s Modrima veže do ljeta 2022).

BiH veznjak u Dinamovom je dresu od siječnja 2014. osvojio četiri naslova prvaka i tri Kupa, a ove je sezone u 43 utakmice dao četiri gola i četiri puta asistirao u ukupno 43 odigrane utakmice (25 u prvenstvu, 10 u Europskoj ligi, šest u kvalifikacijama za LP i dvije u Kupu u kojem su Modri u finalu poraženi od Rijeke).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe