Obavijesti

Sport

Komentari 187

Pique je u 94. izvukao Barcu! Katalonci nakon produžetaka okrenuli Sevillu za finale kupa

Pique je u 94. izvukao Barcu! Katalonci nakon produžetaka okrenuli Sevillu za finale kupa
17

Sevilla je u 90 minuta uzvrata polufinala Kupa kralja prosula vodstvo 2-0 iz prve utakmice. Dembele i Pique donijeli su produžetak, Ocampos promašio penal, Fernando pocrvenio, a Brathwaite zabio za finale (3-2)

Nikad ne otpisujte Barcelonu. Ako su to naučili u Parizu nakon što su prokockali onih 4-0 prije četiri godine, onda sad to znaju u Sevilli. U usporedbi s tim, dostići 2-0 nakon prve utakmice polufinala Kupa kralja bio je "mačji kašalj".

Pa čak i bez Coutinha, Sergija Roberta i Ansu Fatija. Pa čak i kad u 73. minuti imate penal za izjednačenje kojim biste riješili sve. Katalonci su se provukli u dramatičnoj završnici. Završilo je 3-0.

POGLEDAJTE VIDEO: Vjenčanje Luis Suareza

Pokretanje videa...

Vjenčanje Luisa Suareza 01:51

Već u 12. minuti Ousmane Dembele otvorio je Sevillu i golmana Vaclika, koji je stao na gol zbog izostanka prvog golmana Bona, koji je ozlijeđen, ali Sevilla se dobro branila, a u 53. minuti Ivan Rakitić ušao je u igru još malo povezati linije.

Oscar Mingueza dao joj je poklon penal u 71. minuti potezavši Ocamposa u šesnaestercu Barcelone, ali Marc-Andre ter Stegen uhvatio je živu loptu nakon Ocamposova traljavog penala.

Copa del Rey - Semi Final Second Leg - FC Barcelona v Sevilla

Dolazio je kraj utakmice, Barcelona je sve snage bacila u napad i Fernando je pritom dobio drugi žuti karton. U jednom od posljednjih napada, u četvrtoj minuti sudačke nadoknade, došao je i drugi gol Barcelone.

Griezmann je ubacio s lijeve strane nakon što su gosti spašavali jednu loptu da ne ode u korner i tako si zapravo skuhali gol. Skočio je na petercu Pique i zabio za 2-0.

Copa del Rey - Semi Final Second Leg - FC Barcelona v Sevilla

Čim je počeo produžetak, Martin Brathwaite, koji je ušao tek nekoliko minuta ranije, naklonio se na petercu nakon ubačaja Jordija Albe i zabio za totalni preokret.

Nije se Sevilla predavala, nekoliko minuta poslije Clement Lenglet je, kako se činilo, igrao rukom u šesnaestercu Barcelone, suci su koristili VAR i pregledavali to, ali penal za goste nisu dali.

Copa del Rey - Semi Final Second Leg - FC Barcelona v Sevilla

Krenula je rafalna paljba po sucu Joseu Mariji Sanchezu, jedan od pomoćnika Julena Lopeteguija pocrvenio je zbog prigovora, kao i Luuk de Jong, koji je tad već bio izašao iz igre. Požutjeli su Joan Jordan, Kounde, En-Neysri pa i sam Lopetegui... Pričat će se o toj situaciji vjerojatno po španjolskim medijima i idućih dana.

Sevilla nije imala snage u drugom produžetku doći do gola koji bi joj donio finale, tamo će Barcelona i čekat će je pobjednik drugog polufinala između Levantea i Athletic Bilbaa, koji se igra u četvrtak. Prva je utakmica završila remijem 1-1.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Kup kralja, polufinale, uzvrat 21.00 , Barcelona, Camp Nou
Barcelona
Dembele 12', Piqué 90+4', Brathwaite 95'
3 : 0
Sevilla
Sortiranje događaja
120+2'

Kraj utakmice, Barcelona ide u finale Kupa kralja! Jako sadržajan uzvrat na Camp Nouu, čupat će kosu Lucas Ocampos koji je u 73. minuti promašio penal za 1-1 koji bi vjerojatno riješio pitanje pobjednika. A bit će tu i paljbe po sucima od strane gostiju zbog one ruke Lengleta... Kako god, Messi i društvo slave ulazak u finale gdje će ih čekati pobjednik meča Levante - Bilbao (prva utakmica 1-1). Rakitić je igrao od 54. minute

120'

Sevilla baca sve karte u napad, krenula je kontra koju Brathwaite nije iskoristio.

115'

Trincao kao na šetalištu, ipak od bloka odlazi to u korner. Curi vrijeme za Sevillu...

108'

Pique se žali na grčeve, kako se čini. Koja sekunda ukradenog vremena uvijek dobro dođe u ovakvim situacijama.

105'

Kraj burnoga prvog produžetka. Barcelona je blizu prolaska u finale, ali Sevilla je pokazala da može zaprijetiti i s igračem manje. Bit će zanimljivo u završnih 15 minuta. Jedan gol goste vodi u finale.

Komentari 187