Obavijesti

Sport

Komentari 9

Messi i Neymar se i dalje čuju: 'Imamo grupu na WhatsAppu'

Messi i Neymar se i dalje čuju: 'Imamo grupu na WhatsAppu'
1

Poraz od Liverpoola je bolio, ali naučio sam se nositi s time na drugačiji način. Kada je Tiago rođen 2012. godine shvatio sam da su prioriteti drugačiji i da nije sve u ishodu utakmice, kaže Messi

VIDEO

Barcelonina zvijezda Lionel Messi još uvijek je u kontaktu s bivšim suigračem, danas članom PSG-a, Neymarom. Argentinac je u razgovoru za Fox Sports Argentina otkrio da ima zajedničku grupu s Brazilcem i suigračem Luisom Suarezom te da se čuju na dnevnoj bazi.

- Da, imamo zajedničku grupu na WhatsAppu - Suarez, Neymar i ja. Neymar je fenomen i da, još uvijek smo u kontaktu - otkrio je Argentinac.

Messi je ove sezone opet rušio brojne rekorde... Dao je 36 golova u La Ligi i bio je najbolji strijelac prvenstva treću godinu zaredom. Rekordni šesti put osvojio je trofej 'Pichichi' te je peti put u karijeri u jednoj sezoni dao 50 golova.

No, dobru individualnu sezonu zasjenio je poraz od Liverpoola u Ligi prvaka, koji je nakon fantastičnih 4-0 u uzvratnoj utakmici nadoknadio zaostatak od 3-0 iz prve. Liverpool danas u 21 sat igra finale protiv Tottenhama.

- To je bila sramota, to što se dogodilo u Liverpoolu. Radili smo smiješne pogreške. Nije tu ništa bio kriv trener, Liverpool nas je nadišao u stavu, radili smo glupe pogreške. A kada su zabili, odmah smo se sjetili Rima... - rekao je Messi.

'Nogomet nije najvažnija stvar'

Iako je najbolji igrač svijeta trenutno i predstavlja pojam nogometa za mnoge ljude, pogotovo klince koji tek dolaze i Messi im je uzor, sam Argentinac ističe da što je stariji to više shvaća da ima bitnijih stvari u životu.

Sa suprugom Antonellom ima tri sina - Thiaga, Matea i Ciru. Kaže da mu je očinstvo promijenilo pogled na život.

- Poraz od Liverpoola je bolio, ali naučio sam se nositi s time na drugačiji način. Kada je Tiago rođen 2012. godine shvatio sam da su prioriteti drugačiji i da nije sve u ishodu utakmice. Jako boli izgubiti, ali kada dođem kući supruzi i djeci sve prođe.

- Prije toga, znao sam doći kući, zaključao bih se i bio na samo. Nekada nisam ni jeo. Sada je drugačija situacija i imam dužnost sjesti za stol sa svojom djecom. Još uvijek patim, ali na drugačiji način - zaključuje Argentinac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka