Sport

Komentari 27

Messi objavio kako mu supruga trenira pa izazvao potpuni kaos

Messi objavio kako mu supruga trenira pa izazvao potpuni kaos

Dok se život Lionela Messija trenutno nalazi u mirnim lukama, i tada je uspio doći u centar pažnje. Ovog puta zbog supruge Antonelle, čiji video je objavio na društvenim mrežama

Lionel Messi doputovao je danas u Barcelonu, ali pošto je i dalje na godišnjem odmoru poslije plodne sezone u kojoj je konačno osvojio Copa Americu glavni grad Katalonije samo je usputna stanica za dalje. Barcina zvijezda tradicionalno odlazi na Ibizu gdje će provesti ostatak odmora prije nego se priključi Barci u novim izazovima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Messi još uvijek nije produžio ugovor s Barcelonom, no sve je pitanje trenutka kada će produžiti vjernost jedinom klubu kojeg zna i maknuti etiketu slobodnog igrača s imena. Barca punom parom radi na pripremama za novu sezonu, a njezina najveća zvijezda trebala bi se priključiti tek po završetku priprema. Drugim riječima, Messi bi trebao propustiti sve prijateljske utakmice pa u klub doći netom prije početka nove sezone.

A dok se život Lionela Messija trenutno nalazi u mirnim lukama, i tada je uspio doći u centar pažnje. Ovog puta zbog supruge Antonelle, čiji video je objavio na društvenim mrežama.

Namjera, naravno, nije bila kriva niti je mogao naslutiti kakav kaos će izazvati među obožavateljima. Suprugu je snimao iz pomalo nezgodnog kuta pa su i komentari bili na račun Antonelline sportski utegnute stražnjice.

Messi je ubrzo videe obrisao, no bilo je kasno jer ih je netko već spremio pa su završili na stranicama svih španjolskih medija. Ovaj video donosi španjolski AS.

Nema što, Messi je pravi sretnik.

Najčitaniji članci