Obavijesti

Sport

Komentari 34

Nisi zaslužio da te ovako izbace!

Nisi zaslužio da te ovako izbace!

Suárez nakon šest godina odlazi iz Barcelone, Messi je izgubio suigrača, susjeda i dobrog prijatelja u klubu i nije štedio šefove. 'Iskreno, više me ništa ne iznenađuje oko njih', napisao je

VIDEO

Luis Suárez (33) u četvrtak je na oproštajnoj presici u Barceloni zaključio šestogodišnju eru u katalonskom klubu za koji je zabio 198 golova u 283 nastupa. Urugvajac je potpisao dvogodišnji ugovor s madridskim Atléticom, a to nije najbolje sjelo Lionelu Messiju (33).

Argentinac je savjetovao Luisa da ne ide u ligaškog rivala, ali Suárezu se izjalovio transfer u Juventus nakon fijaska s varanjem na testu za talijansko državljanstvo i želio je Španjolcima dokazati da još vrijedi. "Colchonerosi" su ga platili samo šest milijuna eura.

POGLEDAJTE VIDEO: Suárez se slomio na odlasku

"Pretpostavio sam kako će to izgledati i kad sam ušao u svlačionicu vidio sam bolnu istinu. Kako će teško biti ne dijeliti svaki dan s tobom, na terenu i izvan njega. Nedostajat ćeš nam. Tolike godine, toliko popijenih matea (čajeva), ručkova, večera... Puno stvari iz svakodnevnog života koje neće biti zaboravljene", napisao je Messi na Instagramu uz zajedničke fotografije na rastanku.

Suárez i Messi nisu bili samo suigrači, nego i odlični prijatelji i susjedi u Barceloni, a za Lea posljednju godinu ugovora slijedi nova surova realnost. Nakon Rakete, ostao je bez još jednog važnog kotačića i nije tajna kako jedva čeka da ode iz Barcelone.

POGLEDAJTE VIDEO: Messi prima Zlatnu kopačku

Pokretanje videa...

02:12

Oprao je tako predsjednika Bartomeua i klub jer mu nisu dali da ode sad, nakon debakla u prvenstvu i Ligi prvaka, već su mu poručili da je zakasnio sa zahtjevom za odlazak bez odšete.

Pa je, nakon nekoliko tjedana primirja, u oproštajnoj poruci za Suáreza opet opleo po vrhu Barcelone. Između redaka i po treneru Ronaldu Koemanu koji se odrekao Suáreza kad je preuzeo dužnost, i to u telefonskom razgovoru od 60-ak sekundi.

'Što je, zašto plačeš?' Suárez se slomio na odlasku iz Barcelone
'Što je, zašto plačeš?' Suárez se slomio na odlasku iz Barcelone

"Bit će čudno vidjeti te u drugom dresu i još više igrati protiv tebe. Zaslužio si da se oproste od tebe kako i dolikuje jednome od najvažnijih igrača u povijesti kluba koji je napravio važne stvari s momčadi i pojedinačno. A ne da te izbace kako su napravili. Ali istina je da me u ovom trenutku više ništa ne iznenađuje", jasan je bio Leo i zaključio:

"Želim ti sve najbolje u novom izazovu. Volim te puno, volim vas sve puno. Vidimo se brzo, prijatelju."

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica