Obavijesti

Sport

Komentari 41

Messijev show: Razbio Ekvador golom i 2 asistencije, sve vodi prema velikom finalu s Brazilom

Messijev show: Razbio Ekvador golom i 2 asistencije, sve vodi prema velikom finalu s Brazilom

Barcin čarobnjak trenutno je na učinku od tri gola i četiri asistencije na Copi, a u polufinalu Argentinu čeka Kolumbija. Bit će to teži zadatak, ali ako prođu... Gotovo sigurno ih u finalu čeka Brazil

Argentina je s uvjerljivih 3-0 razbila Ekvador u četvrtfinalu Copa Americe, a čovjek utakmice bio je Lionel Messi. Bila je to jedna od onih predstava zbog koje su Argentinci ponosni što je Messi njihov, zbog koje iznova kreću usporedbe s Diegom Maradonom.

POGLEDAJTE VIDEO: Messi tehnicira WC papirom

Pokretanje videa ...

Omaleni čarobnjak zabio je spektakularan gol i asistirao za druga dva, dakle, direktno je sudjelovao u sva tri gola. Messi je bio inspiriran i za nagradu je Argentina osvojila ulaznicu za polufinale u kojem će igrati protiv Kolumbije.

Prvi pogodak stigao je u 40. minuti. Messi je majstorski proigrao Rodriga De Paula na drugoj stativi.

>> VIDEO GOLA POGLEDAJTE OVDJE

Ekvador se držao do 84. minute kada je argentinska 'desetka' poslužila Lautara Martineza, a igrač Intera pogodio za 2-0.

>> VIDEO GOLA POGLEDAJTE OVDJE

Uslijedio je potpuni raspad sistema u redovima Ekvadora i Hincapie je dobio izravni crveni karton. Messi je iskoristio prekršaj pa iz slobodnjaka maestralno pogodio za konačnih 3-0.

>> VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Barcin čarobnjak trenutno je na učinku od tri gola i četiri asistencije na Copi, a u polufinalu Argentinu čeka Kolumbija. Bit će to nešto teži zadatak nego do sada, u grupnoj fazi završilo je bez pobjednika 2-2.

Ukoliko Argentinci prođu Kolumbijce i uđu u finale, s druge strane ih gotovo sigurno čeka Brazil. Titeovi nogometaši igraju protiv Perua i bit će veliki favorit, a uzevši u obzir formu i sve ostalo, prolazak Perua u finale bio bi ravan čudu.

Na pomolu je spektakularno finale Argentina - Brazil. Bolje ne može.