Obavijesti

Sport

Komentari 26

Messijeva oaza za bijeg: Noć u raskošnoj vili plaća 5.500 eura!

Messijeva oaza za bijeg: Noć u raskošnoj vili plaća 5.500 eura!
1

Leo Messi nije ni ovaj put uspio odvesti Argentinu do naslova Copa Americe, no to je očito brzo zaboravio. Igrač Barcelone se nakon turnira zaputio na Karibe s obitelji gdje odmara u raskošnoj vili...

VIDEO

Tuga, razočaranje i nezadovoljstvo. Tako se osjećao Leo Messi prije nešto više od dva tjedna nakon što je Argentina izgubila od Brazila u polufinalu Copa Americe, a usput je pošteno izvrijeđao suce rekavši kako su sudili u korist Brazila. 

Pokretanje videa...

00:14

Onda se malo i zakačio s kapetanom Čilea Medelom u utakmici za treće mjesto, no čini se da je to sve ubrzo zaboravio. Leo je nakon osvojenog trećeg mjesta spremio stvari u kofere i zajedno sa svojom obitelji odletio na odmor na Karibe, točnije na jedan mali otočić u Antigvi i Barbudi.

Tugu i razočaranje zbog poraza zamijenila je raskošna vila, predivno more i skupocjene jahte. Argentinac se često zna svoj užitak podijeliti i s fanovima na društvenim mrežama, pa smo ga tako mogli vidjeti kako se vozi s obitelji u džipu, kako se kupa u moru i vozi jet ski. 

Naravno da sav taj užitak on mora i masno platiti. Noćenje u predivnoj Vili koja se nalazi na otoku Jumby Bay za cijelu obitelj košta čak 5,500 eura. 

Messiju i njegova obitelj u uživaju u apsolutnoj privatnosti. Radi se o privatnom posjedu koji je ograđen i skoro pa nedostupan za znatiželjnike jer se do njega može doći samo brodom. 

Lea je posjetio i njegov prijatelj i suigrač iz Barcelone Luis Suarez, no odmor se polako bliži kraju jer će se njih dvojica uskoro morati pridružiti igračima Barcelone koji su krenuli s pripremama za novu sezonu i nalaze se u Japanu. 

No Messi je sigurno na ovome predivnom otoku napunio baterije i spreman je za nove izazove i nove trofeje u sljedećoj sezoni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:45
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi