Obavijesti

Sport

Komentari 20

Messiju je dosta Setiena: Usred noći uprava Barce smirivala trenera u njegovoj rezidenciji!

Messiju je dosta Setiena: Usred noći uprava Barce smirivala trenera u njegovoj rezidenciji!

Stvar je vrlo jednostavna: nema tog trenera koji može smetati Messiju i ostati u Barceloni. A svi španjolski mediji javljaju kako u pitanju nije "samo" Messi nego oveća skupina iz plavo-crvene svlačionice

VIDEO

Real malo-pomalo odmiče na vrhu La Lige, a Barcelonina sezona malo-pomalo sve više postaje show nesloge, sumnji, optuživanja i pogubljenosti klupske vrhuške.

Najnovija epizoda, javlja El Mundo Deportivo, odvijala se u noći s ponedjeljka na utorak u kojoj je kompletna uprava Barcelone na čelu s predsjednikom Josepom Mariom Bartomeuom trčala u kuću trenera Quiquea Setiena kako bi smirivala šefa struke koji je puknuo jer sve više igrača ne želi imati posla s njim, a na čelu te skupine 'pobunjenika' je - najveći... Leo Messi!

VIDEO: POČETKOM GODINE BARCA JE BILA PUNA OSMIJEHA

Pokretanje videa...

Barcelona, trening 02:29

Službena verzija glasi: 'Otišli smo treneru dati do znanja da ima našu punu podršku i povjerenje, da mu držimo leđa'.

Neslužbeno i, budimo realni, daleko bliže istini: Setiena se nekako održava da do kraja ne pukne barem još koju utakmicu jer jasno je, ama baš svima, kako stručnjak koji je momčad preuzeo usred sezone možda ostane još samu jednu utakmicu, a ni u kojem slučaju ni minute duže nakon zadnje tekme u 2019/20-oj.

Jer stvar je vrlo jednostavna: nema tog trenera koji može smetati Messiju i ostati u Barceloni. A svi španjolski mediji javljaju kako u pitanju nije "samo" Messi nego oveća skupina iz plavo-crvene svlačionice.

Setien u utorak navečer (22:00) na Nou Campu dočekuje Simeoneov Atletico Madrid i već bi mu to mogla biti zadnja utakmica. A čak i ako Blaugrana slomi Colchonerose, jasno je da to neće biti plod normalnog plana koji je složio trener, a proveli igrači nego produkt čiste klase Barcinih (vele)majstora dok Setien čeka da mu se priopći, 'Hvala, evo otpremnina... Znaš gdje su vrata. Izlazna'.

Uz Bartomeua trenera su, noć prije derbija s Atleticom, na površini pokušavali održati i Bartomeu i potpredsjednik Javier Bordas, i izvršni direktor Oscar Grau i tehniko Eric Abidal. Ne bi li klub spriječili sramote da ostane bez šefa struke doslovno preko noći, cca. 20 sati prije utakmice!

Usred cijele te gungule Xavi s Bliskog istoka lansira izjave tipa 'Ja sam spreman i jedva čekam', a u stand by je stavljen trener Barcelone B, Javier Garcia Pimiento, koji će uletjeti ako Setienu pukne i zadnji živac ili Messi priopći 'Više uopće ne želim imati posla sa Setienom'.

U finišu sezone u kojoj ima dva boda manje od Reala, a do kraja je još šest kola, nogometna Katalonija ne da ne zbija redove nego je Camp Nou postao 'Cirkus Barcelona'. Istodobno stvarno, a nepojmljivo i nedopustivo za - jedan od najvećih klubova u povijesti nogometa!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram