Obavijesti

Sport

Komentari 3

Messina: Tomić je sigurno najveća budućnost Reala...

Messina: Tomić je sigurno najveća budućnost Reala...
1

Košarkaši Reala su pobijedili Barcelonu 70-63 u drugom četvrtfinalnom ogledu Eurolige, te su time uzeli prednost domaćeg parketa na svoju stranu

VIDEO

I u prvoj utakmici u Barceloni, koja je odigrana u utorak, Real je propustio šansu za slavlje, no greške iz završnice su naplatili dva dana kasnije, te su posve zasluženo slavili u ogledu gdje su imali prednost od samog početka. Faktor iznenađenja za Barcelonu je bio hrvatski košarkaš Ante Tomić (23) koji je tijekom ove sezone došao u Real iz Zagreba. Tomić je za 34 minute ubacio 22 poena, te je bio najbolji strijelac i igrač utakmice. Iz igre je gađao odličnih 10-15, a pogodio je i oba slobodna bacanja. Uz odličnu napadačku igru Tomić je imao i pet skokova i četiri blokade, te po jednu asistenciju, ukradenu i izgubljenu loptu.
- Ovo je bila naša velika utakmica i velika pobjeda. Sada pred sobom imamo dvije domaće utakmice, dva najvažnija ogleda u Euroligi ove sezone. Neće biti nimalo lako pobijediti Barcelonu dva puta zaredom, s ovom pobjedom bi to bilo tri puta, no pokazali smo da možemo - rekao je Tomić poslije ogleda, te nastavio:
- Hvala treneru koji mi je pružio šansu, a zbog sebe sam strašno sretan jer sam zgrabio takvu priliku. Rijetki su znali da mogu igrati dobro na tako visokoj razini i možda je to razlog što sam igrao tako dobro. Imao sam motiva koliko treba. No, mogu i bolje. I bit će bolje.
Talijanski trener Reala Ettore Messina je također imao samo riječi hvale za svog igrača.
- Tomić je odigrao fantastičnu utakmicu. On je definitivno najveća budućnost Reala. Brzo uči, sve upija i ima strašne mogućnosti - rekao je Talijan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića